Letní krášlení

Letní krášlení

Prázdniny a dovolená klepou na dveře. Ještě než se oddáte letním radovánkám a cestování, seznamte se s novinkami, které se postarají o vaši letní krásu. Co takhle novou vůni? Nebo snad make-up či péči o vlasy? Vše, co musíte znát letošní léto se dozvíte právě teď.

Šťastná krása Supermodelka Cindy Crawford je nejen krásná, ale také velmi zdatná obchodnice. Když se vrhla před dvěma lety na parfémy, nikdo nepochyboval o jejich úspěchu. Po dvou vůních přichází Cindy toto léto s novinkou Joyful. Při tvorbě Joyful vůně se nechala inspirovat svou zahradou v Los Angeles, svěží květinovo-dřevitá kompozice je určena pro ženu plnou života a radosti. Ozónové tóny postupně rozkvétají a nechají plně vyniknout kráse frézií, broskví bílých vinohradů a svěžesti limetkových lístků. Celkovou kompozici podtrhují konvalinky a jasmín se skořicí. Na hřejivý pocit dodává santálové dřevo a cedr.

Hypnotický pohled Hledáte-li líčidlo, které vykouzlí nepřehlédnutelné oči, už nepátrejte. Oblíbená francouzská značka totiž přináší kouzlo v krabičce – řasenku Hypnose. Jak už její název napovídá, jejím úkolem jsou výrazné řasy. Váš pohled se opravdu stane hypnotickým. Unikátní kartáček dokonale obalí každou řasu, natočí ji a prodlouží do nekonečných dálek. Efekt si můžete libovolně regulovat, s Hypnose můžete navrstvit až 6 vrstev řasenky. Vaše oči budou přímo magnetem.

Dokonalý objem Husté a nadýchané vlasy si přeje snad každá žena. Ne každou však příroda obdařila kšticí snů a tak je potřeba vzít si na pomoc odborníky. Žhavou novinkou v péči o kadeře je šampón a kondicionér Elséve Volume Non-Stop od L’Oreálu. Díky chytrému systému Expansyl získají vlasy viditelný objem od kořínků a vy se tak budete moci pochlubit skutečně bohatým účesem po celý den. Nový Elséve umí udržet požadovaný objem až 18 hodin.

Sluneční vlasy O ochraně pokožky před sluncem jistě není potřeba hovořit, ale neměli bychom zapomínat ani na vlasy, které dokáží v létě pěkně trpět. Celoroční péče a hýčkání může o prázdninách vzít za své, pokud si však vyberete správnou letní kosmetiku, není třeba se obávat. Nová vlasová řada Nivea Hair Care Sun se skládá se třech výrobků – ochranný sprej Pre-Sun chrání vlasy před slunečním zářením a posiluje vlasy proti vysoušení; After Sun šampon jemně myje a zbavuje pokožku hlavy písku, soli a chlorované vody a After Sun kondicionér navrací vlasům vlhkost, pružnost a lesk. Před odjezdem na prázdniny si určitě nazapomeňte přibalit do kufru také něco pro své vlasy.

Zářivé polibky Spojit svůdný lesk s aktivní péčí o rty je nyní snadné díky novým leskům Labello. Pečující lesky ve dvou odstínech ocení především ženy s nedostatkem času (takže vlastně všechny), jediným krokem ústům dodáte potřebnou hydratační péči a zároveň atraktivní lesk. Lesky obsahují přírodní vosky z listů candelilly, které zanechávají rty hebké a chrání jemnou kůži před vysoušením a nepříznivými vlivy prostředí a vysoce zářivé pigmenty, které se postarají o perfektní lesk a zářivost rtů. Jistě oceníte také praktické balení v tubičce se skoseným aplikátorem, díky němuž se lesk snadno a rychle nanáší.

Výstavní nohy Slyšela jste už o punčochách ve spreji? Tento jedinečný vynález dorazil z Japonska již k nám. AirStocking jsou punčochy ve formě tekutého pudru, který obsahuje částice hedvábných punčoch. Stačí jen nastříkat, rozetřít a vaše nohy budou krásně hladké a dokonale vypadající, aniž byste se musela každé ráno soukat do klasických silonek. I s holýma nohama můžete vypadat profesionálně. Pro odstranění stačí skočit pod sprchu a umýt nohy běžným mýdlem. AirStocking jsou k dostání ve třech odstínech – natural, bronze a terracotta.

Výbuch svěžesti Dopřejte své pleti hlubokou hydrataci s novým gelem Revolcanic od Lancasteru. Unikátní hydratační péče obsahuje vulkanickou vodu bohatou na minerály a rostliny ze Středozemního moře, které se postarají o jemnou a krásnou pleť. Již při prvním použití vypadá pokožka jako znovuzrozená, plná svěžesti a života. Doslova se rozzáří. Při pravidelné péči získáte dlouhodobou vnitřní hydrataci, zlepšíte si pružnost pokožky a úspěšně předejdete předčasnému stárnutí.

Parfém s rytmem Zpěvačka Celine Dion představuje svůj druhý parfém, který nazvala příznačně Notes (noty). Elegantní flakón v sobě skrývá neméně elegantní vůni z amazonských orchidejí, mimózy, bílého musku, přírodního vetiveru. Hřejivou kompozici dotváří vzácné oleje ze santálového dřeva.

Láska mezi kapkami Pro všechny, co jdou rádi svou vlastní cestou, milují a přesto zůstávají sami sebou, tu jsou dvě nové vůně od Mexx. Waterlove parfémy jsou pozvánkou pro ženy a muže, všechny mladé optimisty, k objevení spontánnosti. Pro obě vůně je společná vyrovnaná kompozice svěžích tónů se vzácnými dřevy, výsledkem je delikátní a přitom výrazná vůně. Flakóny Mexx Waterlove také stojí za zmínku, neobvyklé a jednoduše tvarované v podobě elegantních kostech v modré a růžové barvě se skvěle vyjímají na toaletním stolku.

V pohybu Pro všechny aktivní a dynamické může vytvořil Hugo Boss speciální modrou edici oblíbené vůně Boss In Motion. Blue Edition je vůně plná překvapení a protikladů. Představte si směs divoké máty, listy zeleného ananasu, ledového citrónu a kardamonu. Báječně svěží, že? Ale přidejte k tomu jasmín a muškátový oříšek a šalvěj. Osobité. Základ vytvořte z vanilky, teakového a santálové dřeva. Velmi mužné. A přesně takový je Boss In Motion Blue Edition. Prostě vůně pro muže, co jede na plný plyn.

autor: Simona.cz foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud