5
Fotogalerie

Letní voňavé novinky

Krásné léto plné teplých dní je tady. Kromě vůně letního večera se obklopte lehkým oblakem nové vůně. Připravili jsme pro vás pár tipů, nechte se inspirovat.

Ô d’Azur od Lancôme Když se v pozdním letním odpoledni protne svěžest sicilského bergamotu se smyslnými květinami, jakoby se náhle otevírala cesta k velkému úniku. Vzduch náhle chladí, modrá na horizontu se táhne, až kam oko dohlédne. Ô d’Azur. Nenapodobitelné citrusové svrchní tóny Ô de Lancôme znovu ožívají díky výjimečné nové složce: esenci z kalábrijského citrónu. Jelikož se esence získává z kůry, třpytí se výsledné tóny vší živostí tohoto lahodně šťavnatého ovoce.

Střední tóny Ô d’Azur odhalují bohatý koncentrát turecké damašské růže, nejkrásnější květiny mezi všemi, která se pojí s pivoňkou a společně tvoří křišťálově čistý buket. Hravá stopa ekvádorského růžového pepře pozvedá květinový jas svou živou energií. Ô d’Azur tvoří harmonické spojení tradice a kreativity, delikátní krásy a půvabu. Zve ke svobodě, je to mlžný opar, který hasí žízeň a jemně laská. Dřevité základní tóny jsou ryze moderní, odhalují hru kontrastů, působí hluboce a přesto září, jsou jemné a přitom plné. Ve spojení s pižmem a ambrovou pryskyřicí působí jako vřelé obětí. Cena Ô d’Azur (50ml) 1 350 CZK.

Eau de Paradox od Biotherm Romantický a třpytivý vodní závoj prosycený vůněmi delikátních červených plodů, smyslného pižma a tóny vzácných dřev. Eau de Paradis je vůně, kterou se otevírají brány k smyslné svěžesti ráje, místu, kde se rodí barvy i odkud vzešla sama příroda.

Jediné přivonění a dotek vůně na kůži vás zaplaví omamným pocitem štěstí. Svrchní tóny jsou tvořeny souhrou italského citronu, lesních borůvek a černého rybízu. Střední tóny vás pohladí dotekem frézie, malinového květu a granátového jablka. Dřevité základní tóny vás okouzlí svou plností a zároveň jemností. Výlet do ráje Eau de Paradis je novým přírůstkem mezi osvěžující vody Biotherm. Po pozvbuzující Eau Pure tak přichází smyslný požitek v podobě Eau de Paradis. Cena Eau de Paradis (100 ml) 990 Kč

Summer Romance od Ralph Lauren Letos v létě se můžete znovu zamilovat do Ralph Lauren Summer Romance, úchvatné a svěží ovocné květinové vůně, která vás přenese do ostrovního ráje při západů slunce. Summer Romance je nejnovějším přírůstkem do oblíbené řady Ralph Lauren Romance. Vzduch sytí teplý vánek, který ve vzpomínkách vyvolává záblesky letní romance. Unikněte se Summer Romance světu na pláž za romantického soumraku na dlouhou procházku nebo piknik ve dvou. Vůně získává tropický nádech, a to díky kvetoucím květům, exotickému ovoci a hřejivému objetí pižma.

Flakón zdobí zářivá růžová, která postupně ustupuje, podobně jako slunce za soumraku. Navrch stříbrný uzávěr s růžovou páskou. Krabičku halí temná růžová, které dodává švih stříbrný vzor a výrazný stříbrný lem. Summer Romance je nejnovější v kolekci vůní Romance, kterou vytvořil mistr parfumér Harry Fremont. Původní Romance byla poprvé uvedena v roce 1998 jako oslava nové lásky, v roce 2009 ji pak následovala Romance Always Yours, esence věčné romance. Cena Summer Romance EDP (50 ml) 1760 Kč

ČTĚTE TAKÉ:
Třicetiletá chůva zemřela na příliš velké sexuální vzrušení!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud