Letní výzva: Nežehlete! Zapomeňte na čistírnu!

Letní výzva: Nežehlete! Zapomeňte na čistírnu!

Věděla jste, že když celý rok nebudete žehlit, ušetříte celé 3 dny? A také na účtu za elektřinu? Máme pro vás letní typ: Zapomeňte na lopocení s žehličkou a vydejte se radši na výlet.

Marks & Spencer přichází s NON IRON košilemi. Košile stačí jen vyprat a jsou připravené k nošení. Díky speciální úpravě povrchového materiálu a vložením pevných pásek do problematických švů zůstávají po vyprání rovné a hladké. Přesto vám nebo vašim partnerům budou pohodlné, jsou totiž bavlněné.

Čistírna? A co to je?

Ušetřete čas vám i vašemu partnerovi. Marks & Spencer nabízí také dámské kostýmy a pánské obleky, které můžete vyprat v pračce. Ušetříte si cestu do čistírny a v získaném čase můžete vyrazit na večerní romantickou procházku. Vlahé letní večery jsou k tomu přeci přímo stvořeny. Řadu Machine Washable & Tumble Dry vyvinul Marks & Spencer ve spolupráci s firmou Siemens, jejíž „chytré pračky“ přesně vědí, jak s oblekem naložit. Dalším vylepšením je speciální elastická tkanina uvnitř saka v oblasti ramen, která zajistí dobrou prodyšnost a zároveň potřebnou flexibilitu. Sako tak drží formu a při pohybu nedochází k nepříjemnému pnutí v ramenou.

zdroj: Ogilvy Public Relations, s.r.o.

Máte s těmito košilemi zkušenosti? Napište nám.

Doporučujeme

Články odjinud