Léto je ideální čas na sport - začněte s pohybem!

9 komentářů

martinabohacka
22. července • 13:17

Já musím teda říct, že jsem dostala Profizym od přítele a od té doby jsem nebyla ani nemocná ani nachlazena a ani unavená. Tyto přírodní enzymy mi daly obrovskou chuťdo života a já si užívám jak můžu. JE to prostě super.

gabinka33
21. července • 15:16

AdélkaAdy mi mluví z duše. Přesně jako ona se cítím silná a zdravá. Profizym mi evidentně pomohl vidí to i lidi v mém okolí...Pořád se mě ptají jak to dělám, že pořád mládnu a já říkaám pořád jen Profizym:-)

AdélkaAdy
20. července • 16:22

Musím říct že není nad ProfiZYM. Konec věčné únavy a stálého nachlazení. Posiluje imunitu a dodává tělu energii.jj,super,doporučuji.

Andr8jka
19. července • 13:04

Cauky,gabka33, také hodně sportuji, je to asi nejlepší způsob jak zhubnout a udržet si sexy postavu. Ale i sport má své "ale" a cítím se potom dost unavená, hlavně na když mám takovou tu jarní únavu :) Ale dávám si Profizym jako doplněk stravy a cítím se skvěle. Nejen že mi dodává energii a pomáhá regenerovat po fyzické námaze, ale celkově se cítím dobře ve svém těle.

zelvicka66
15. července • 12:10

Mě nedělaly enzymy dobře na žaludek, pak jsem se dozvěděla o profizymu který je celý přírodní a kapsle nedráždí žaludek a takže jsem teď spokojená a díky mmodernímu dávkování se jich nemusí jíst tolik...

jituše44
14. července • 12:36

To: Danushe: Já jsem taky dlouho tápala a skoušela jsem celou řau přípravků, ať už mi je doporučil doktor nebo v lékárně, nakonec jsem dala na kamarádku a musím dát zapravdu jitrence. Profizym jakoby se vymykal. Opravdu mi pomáhá a já se prostě v jakoukoli rpční dobu a den cítím dobře a silná.:-)

danushe
13. července • 12:29

Ahojky holky, jen se chci zeptat, jestli se nejedná o další placebo. Mám zkušenosti s enzymy a neviděal jsem na sobě žádný efekt:-(

jitrenka22
12. července • 11:48

Ahoj, vyzkoušej hit letosniho leta. Prirodni enzymy ProfiZYM dodaji tvemu telu silu a muzes beztarosti sportovat, cestovat klidne se i beze stresu stresovat.budes se itit jako vymenena, silna a jakoby znovu zrozena.

gabka33
11. července • 13:22

Dobrý den, muzete mi nekdo poradit.citim se velmi unavena v lete ale zhubnout bych potrebovaal.sportovan me bavi ale vzdy to odnesu nejaky neduhem zdravotnim muzete mi poradit co udelat abych se citila lepe a silneji.?dekuju

Doporučujeme

Články odjinud