9
Fotogalerie

Léto začíná, obujte se do pohodlí!

Letní sezóna je tu a s ní i spousta barev. Naskočte na letní vlnu a vydejte se vstříc novým zážitkům v módních a pohodlných botách. A nezapomeňte prožít léto stylově...

Připravili jsme si pro vás plejádu bot, ve kterých můžete prožít celé léto, jejich společnými znaky je totiž, pohodlí, lehkost, volnost a vzdušnost. Ať už se jedná o boty ryze sportovní, nebo ty, které můžete obout i k sukni či letním šatům, jejich posláním je hýčkat vaše nohy.

Kolekce Contemporary jede dvěma směry. Modely převážně sandálového typu nahlíží do světa barev a zdobí je lehce extravagantní detaily v podobě květin, mašlí nebo třeba barevných provázků. Pokud ale dáváte přednost pohodlí, čeká vás i „klidnější“ klasika v přírodních barvách s drobnými třpytivými kamínky či přezkami.

Nová podoba populárního, dámského, celokoženého flip-flopu osloví především milovnice luxusu a pohodlí. Svršek z nejkvalitnější leštěné kůže je zdobně dekorován a dává punc luxusního výrobku. Podšívka je antibakteriálně ošetřena.

Nový model jednoduchého flip-flopu pro městské chození i pohyb po plážích.

Nebojte se jít s kůží na trh! Ať již preferujete tu pravou, nebo umělou, vždy působí luxusně a elegantně. Při výběru outfitu je však potřeba zvýšená opatrnost, zejména pokud se jedná o provedení v černém lesku. Sáhnete-li vedle, může celý look působit lacině až vulgárně, a proto se raději vyhněte kombinaci se sytými barvami jako je např. rudě červená.

Zdroj: Baťa, KEEN a CCC

Doporučujeme

Články odjinud