6
Fotogalerie

Letošní podzim: ve znamení barev a osobitého stylu!

Sezóna letních dovolených je u konce a před námi je barevný, ale místy sychravý podzim. A právě s odcházejícím létem přichází na módní scénu nová kolekce podzim-zima 2011/2012. Módní návrháři se pro tuto sezónu nechali inspirovat pestrými barvami podzimu a trendem, který plynule navazuje na již ukončenou letní kolekci.

Barvy

Výrazné a pestré barvy jsou hitem letošního podzimu. Proto se nebojte experimentovat a pro letošek vyzkoušejte pár barevných modelů, kterými rozzáříte ponuré podzimní ulice a své černé a šedé kabáty nechejte pro jednou doma.

Kůže

Kůže je trendem již několik sezón a proto nesmí chybět ani nyní. A nabídka je opravdu široká, přes kožené bundy, boty po kožené doplňky v podobě kabelek, pásků a rukavic. Barvy a různé zpracování kůže vám dodá na osobitosti a originálním stylu.

Kabáty – bundy – saka

U kabátů je důraz kladen na detail dvouřadého zapínání s nádechem vojenského stylu. V materiálech se často objevuje výrazný podíl přírodních materiálů – převážně vlny, v barvách převládají různé odstíny červené a bordó. Velmi oblíbený a aktuální je u kabátů také vzor rybí kost.

Trochu neformálního stylu vám dodají kožené bundy, u kterých slaví comeback pilotní bundy s „baránkem“ v podšívce. A k tomuto trendy kousku jsou ideální romantické doplňky s květinovým motivem.

A trojici uzavírají různě barevná velurová saka, která zkombinovaná s odstíny bílé a černé dodají vašemu outfitu hravý mix a nadhled.

Pulovry – svetry – cardigany

Se sychravým počasím začínáme ve svém šatníku hledat také teplejší svršky v podobě různých svetříků, pulovrů a propínacích cardiganů. I v tomto případě hrají opět prim barvy a metalické odstíny. Svetry oživují dvouřadé zapínání a copánkové retro vzory. Pulovry a cardigany nemusí být vždy usedlé, šarm jim dodají hluboké výstřihy do V, lodičkové výstřihy, netopýří rukávy a prodloužené délky. A nabídka berev, se kterými zaručeně nešlápnete vedle je také velmi široká: švestková, hořčičná, petrolejová, smaragdově zelená, mahagonová, korálová atd. Výraznou skupinou jsou také pulovry v metalových barvách s kovovými vlákny.

Maxi kozačky – nízké kozačky - mokasíny

Do školy a kanceláře vnesete trochu elegance v lakovaných mokasínech, které byli hitem převážně začátkem 90. let. S přibývajícím chladným počasím uvítáte ve svém botníku jistě pestrý výběr kozaček, polokozaček a vysokých maxikozaček ke kolenům z kvalitních materiálů - pravé lesklé kůže a velurové kůže v sametovém vzhledu.

Tyto senzační kousky a mnoho dalších „vychytávek“ a slev na podzim a zimu naleznete na jedinečném internetovém módním obchodě www.3suisses.cz. Popusťte uzdu své fantazii a inspirujte se trendy letošní sezóny!

Dárek na konec: Pokud při zadání objednávky vložíte speciální kód 160557, získáte 200 Kč slevu na objednávku. Ale pospěšte si! Sleva platí jen do 9.10.2011!

Autor: Lucie Dalecká

Doporučujeme

Články odjinud