Letošní trháky - tipy na dárky

Letošní trháky - tipy na dárky

Ve vánočních kolekcích hraček od různých dovozců je letos mnoho zajímavých novinek. Nechceme zde vyjmenovat všechny, seznámíme vás pouze s několika položkami, které nás zaujali nejvíce.

Pro školáky a to i starší přichází televizní hra se snowboardem. Nejde ale o to, aby děti seděly u televize a pouze mačkaly nějaké ovládání. Vše se ovládá pohybem snowboardu, na který se dítě postaví. V televizi vidí trať a překážky, na které musí reagovat. Náklonem vpřed a vzad bude kontrolovat tempo, náklony na strany bude zatáčet. Může se střídat několik dětí a vzájemně soupeřit. Snowboard je pro závodníky do 70 kg. Tento výrobek uvidíte i v televizní reklamě.

Další zajímavostí je ponorka na vysílačku s vodotěsným ovládáním. Nově je na našem trhu je řada stavebnic Playmobil. Nejedná se o klasickou stavebnici, vše je třeba sestavit, ale již se to nerozebírá a také nejsou žádné další varianty sestavení. Zato však vzniknou vysoce kvalitní hračky se spoustou detailů. Například loď, která má kolečka, ale může i plavat. Děla vystřelují dělové koule, plachty jsou nastavitelné. U všeho jsou postavičky podobné Igráčkům.

Z klasických stavebnic je opět jedničkou LEGO. Pouze ve specializovaných obchodech najdete řadu stavebnic Lego Spiderman. V běžné nabídce jsou opět úspěšné řady pirátů, hradů, Harry Potter, veleúspěšní Bionicle a nové řady zaměřené na stavění a fantazii.

Pro dívky je v letošním roce velice zajímavá nabídka kočárků pro panenky a další varianty známých panenek. V nabídce bude velké množství zvířátek na baterie. U dětských počítačů budete moci volit z pěti typů. Spíše chlapce zaujmou auta na vysílačku, která jsou v letošním roce již většinou v sadě s dobíjecím akumulátorem a dobíječkou a to již v cenách od 499,-Kč.

Pak jsou také v prodeji auta na vysílačku, která vyniknou spíše venku, umožňují totiž jízdu rychlostí až 36km/h a některá až 42km/h. U těchto superaut musíte ovšem počítat s cenou od 3500,-Kč výše. Další lahůdkou na vysílačku bude opravdu létající vrtulník. Zajímavá bude i autodráha, kterou nemusíte sestavovat – je totiž ukrytá v kufru, který jen otevřete a jde se závodit. Pro menší děti, kromě řady nových položek od značky Chicco přichází Michal z Kouzelné školky s návlekem na kliku, oživlou klikou – „Klikáčkem“. Dětská chodítka, která nemají v poslední době dobrou pověst, nahradí nové typy vozíků, které dítě tlačí před sebou a jejichž pomocí drží rovnováhu. Není to nic nového pod sluncem, tato provedení chodítek se prodávají již dlouho. Rodiče vždy ale většinou volili klasickou variantu chodítka, kterou znali a většinou i sami v dětství vyzkoušeli.

Pro starší děti i dospělé jsou nově dovážené trojrozměrné puzzle značky Wrebbit. Spoustu dalších novinek uvidíte i v televizních a jiných reklamách. Obzvláště na děti reklama velice působí. Naše rada je platná obecně – vybírejte to, co vašemu dítěti umožní rozvoj, použití fantazie a bude ho bavit. Přejeme vám dobrou volbu.

Tento článek vám přináší internetový obchod www.dino.cz

Po roce jsme opět zavítali do internetové prodejny www.dino.cz. Zaujala nás šíře nabídky tohoto obchodu, která se od naší loňské soutěže téměř zdvojnásobila. Kromě kompletní řady stavebnic LEGO a PLAYMOBIL se tento obchod specializuje na puzzle. Zajímavá je i nabídka dětských autosedaček a výrobků značky CHICCO. Mimo zmíněných položek si můžete vybrat z nabídky hraček, kočárků, kojeneckých potřeb, nábytku, modelů a her.

Soutěž s obchodem Dino.cz

Spočítejte všechny položky puzzle v nabídce tohoto obchodu. Pokud bude vaše odpověď správná, budete zařazeni do slosování. Tři výherci si budou moci vybrat dárek –2x puzzle 500 a 1x puzzle 1000 dílků. Soutěž je již ukončena.

Doporučujeme

Články odjinud