Levná večeře do 100 Kč: Špagety, koprovka nebo buřtguláš

Ty nejlepší pokrmy vás nemusí nutně stát hodně peněz. Pokud máte hluboko do kapsy nebo chcete ušetřit, máme pro vás 6 tipů na jídla do 100 Kč pro celou rodinu. A recept na čočku na kyselo najdete i ve videu v úvodu článku.

Špagety aglio e olio

Jednoduché a dobré, to jsou oblíbené aglio e olio, které si zamilují i vegetariáni! Základem jsou česnek, bylinky, parmazán a pro zvýraznění chuti můžete přidat feferonky. Recept na špagety aglio e olio najdete zde.

Další z levných receptů je čočka na kyselo. Podle našeho videoreceptu ji zvládne udělat každý. Mrkněte na video v úvodu článku.

Zapečené brambory s česnekovou omáčkou

Není nic jednoduššího než obyčejné brambory zapečené v troubě. Stačí zalít česnekovo-smetanovou omáčkou a navíc můžete přidat i zeleninu. Recept na zapečené brambory najdete zde.

Bramboráky

Jídlo našeho dětství aneb strouhané brambory osmažené ve vrstvě oleje. Všichni je milujeme a téměř nic nestojí. Recept na bramboráky najdete zde.

Salát z červené řepy s klobásou

Červené řepy není třeba se obávat, když víte jak na ni! V obchodě ji seženete za pár korun a ze salátu s klobásou se nají celá rodina. Recept na salát z červené řepy najdete zde.

Koprová omáčka

Jedni ji milují, druzí nenávidí. Ano, řeč je o koprovce neboli koprové omáčce. Stejně jako bramboráky ji uvaříte do sta korun a nezapomeňte, že nejlépe chutná s uvařeným vejcem. Recept na koprovku s vejcem najdete zde.

Rychlý buřtguláš

Když nejsou čas ani peníze, je načase vytáhnout recept na buřtguláš! Vybírejte buřty s vysokým obsahem masa a pak už stačí přidat ingredience, které téměř nic nestojí – brambory, cibuli a mouku na zahuštění. Recept na buřtguláš najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud