H&M 149 Kč Archiv firem

H&M 149 Kč Archiv firem

H&M 149 249 Kč Archiv firem
Ikea.cz 99 249 Kč Archiv firem
Ikea.cz 99 Kč Archiv firem
H&M 149 299 Kč Archiv firem
40
Fotogalerie

Levné dárky do 300 Kč: Čím potěšit své blízké na Vánoce za pár korun?

Nakupujete ráda, nebo vás předvánoční honičky v obchodech stresují, protože máte dlouhý seznam blízkých, které chcete obdarovat, ale zároveň málo nápadů a omezený rozpočet? Nebojte, i do tří set korun seženete kvalitní a milá překvapení, která potěší.

Dárek pro kamarádku

Hledáte-li vhodný drobný dárek pro kamarádku nebo vzdálenější příbuznou, zkuste se podívat do parfumerií či drogérií. Voňavé maličkosti, které udělají radost, seženete úplně v pohodě do tří stovek. Nám ženám udělají radost také vonné svíčky nebo nejrůznější dekorace, zkuste se proto zaměřit i tímto směrem.

U žen nešlápnete vedle ani tehdy, budete-li je chtít potěšit nějakým módním doplňkem. Za rozumnou cenu můžete pořídit zimní čepice, čelenky i šály, ale také drobnou bižuterii jako sponky, náramky nebo brože. Radost nezkazíte ani originálním diářem.

Dárky pro muže

I pro muže se dají pořídit dárky doslova za pár korun. Například originální barevné ponožky nebo trenky najdete třeba na Happysocks.cz, potěšit ale můžete i drobnou kosmetikou nebo třeba klasikou v podobě nožíku zvaného rybička.

Za univerzální dárky se pak dají považovat v poslední době hodně oblíbené termo hrnky na kávu, kterými mimo jiné šetříte životní prostředí, či jedlé dárky. Potěšit můžete třeba kvalitní čokoládou nebo čajem, vyznavačům zdravé stravy pak udělá radost mimo jiné kombuchový nebo kokosový nápoj. Milovníky vína zase ohromíte dobrým vínem v ozdobné broušené lahvi.

Jak jednoduše zabalit lahev? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud