Nedá se říct, že by ve svetrech vládl jen jeden styl, ale bezesporu se letos nosí hlavně oversized svetry: Zara 999 Kč Archiv firem

Nedá se říct, že by ve svetrech vládl jen jeden styl, ale bezesporu se letos nosí hlavně oversized svetry: Zara 999 Kč Archiv firem

Vedle také nešlápnete, pokud sáhnete po norském vzoru: Pull&Bear 899 Kč Archiv firem
Až se budete rozhodovat, který vybrat, zaměřte se na výrazné barvy: Reserved 899 Kč Archiv firem
Hitem jsou hodně chlupaté svetry: Zara 899 Kč Archiv firem
Nosí se také svetry s lesklými detaily: Zara 799 Kč Archiv firem
49
Fotogalerie

Leze vám podzim pod kůži? Pořiďte si hřejivý svetr! Kde a za kolik?

Sluníčko sice ještě celkem hřeje, podzim ale začíná být vlezlý a obzvlášť večery jsou chladné. Proto je nejvyšší čas pořídit si pořádný svetr, který vás zahřeje a ještě vám bude slušet! Jaké se nosí letos na podzim?

Svetry podzimu 2018

Svetry, které jsou tentokrát v módě, jistě uvítáte hlavně v případě, že chcete skrýt nedokonalosti postavy. Frčí totiž především oversized svetříky, a to jak s kulatým nebo véčkovým výstřihem, tak i s rolákem. Takové svetry můžete nosit i jako šaty, případně je přetáhnout přes legíny nebo džíny.

Oblibě se těší hrubě pletené svetry, ale také ty s norskými motivy, pruhy, flitry nebo prošívané třpytivou nití a také s chlupatou texturou. A jakou zvolit barvu? V tomto je letošní móda vstřícnější, zdá se, že neuděláte chybu s žádným odstínem.

Barvy podzimu 2018: svetry mohou zářit

Žádané jsou ale krom klasické černé především výrazné a zářivé barvy. Jestli stále ještě tápete, zaměřte se na barvy letošního podzimu, kterými jsou oranžová, hořčičně žlutá, khaki, hnědá, ale i vínová a fialová.

 

Doporučujeme

Články odjinud