Lezete do ledničky příliš často? Pořiďte si chrochtající prasátko…

Lezete do ledničky příliš často? Pořiďte si chrochtající prasátko…

E-shop s nápaditými dárky a karnevalovými doplňky Hubatá černoška v sobě skrývá řadu hodně originálních věciček, s nimiž se hned tak často v obchodech nesetkáme. Pojďme si některé z nich představit a hlavně se jimi pobavit.

Prvním tipem na originální dárek je vtipné Prasátko do ledničky. Co umí? Prasátko má v sobě čip, díky němuž pozná, že je lednice otevřená. Reaguje totiž na světlo a po otevření lednice začne chrochtat… Dává tak dotyčnému jasně najevo, že častá návštěva ledničky vede tak akorát k dopracování se nelichotivé postavy a nadváhy. Na první pohled vtipná legrácka má skutečně i praktické využití a funguje skvěle jako varovný signál, že byste měli zvážit každé sousto…

34460-prasatko-lednicka1-l.jpg

Když už jsme u ledničky, ve zmíněném e-shopu mají také USB ledničku, kterou jednoduše zapojíte přes USB port k počítači nebo třeba do palubní desky auta. Lednička pojme jednu plechovku, takže můžete mít i v letním vedru studený nápoj stále po ruce. Ještě lépe v tomto směru poslouží chladicí půllitr nebo sklenice. Ty mají dvojitou stěnu, v níž je gel nebo voda. Půllitr dáte do mrazáku a následně vám zmrzlé stěny udržují i v teplém letním počasí váš nápoj studený a osvěžující.

Pakliže se bavíme o servírování nápojů, nemůžeme nezmínit jeden z největších hitů poslední doby, a sice retro nápojová pumpa, která má design staré benzinové stanice. Naplníte ji alkoholem nebo třeba limonádou a rozléváte pomocí "pistole", kterou známe právě z benzinek. Atrakce pro děti i dospělé. Aby kouzlo okamžiku bylo ještě zpečetěno, můžete pro nápoje zvolit například sklenice ve tvaru lebky nebo jinak netradičně pojaté.

34461-pumpa3-l.jpg

Podobně netradičních doplňků pro domácnost i zahradu a zároveň nápaditých dárků pro přátele mají v e-shopu stovky. Co je však hodně "ulítlá kuriozita", je Nic v plechovce. A možná byste nevěřili, kolik lidí si takové "nic" rádo koupí a ještě jím obdaruje své blízké. Je to skvělý pomocník pro případ, kdy z dotyčného nemůžete dostat, co si vlastně k narozeninám nebo k svátku přeje, neboť má ve zvyku odpovídat, že "nic". Tak tady ho máte i s vtipným textem v dárkovém provedení.

34459-nic-v-plechovce-l.jpg

Takto bychom mohli v představování jednotlivých vtipných dárků pokračovat donekonečna, ovšem stejně nejlepší je, seznámit se s nimi včetně obrázků a popisek, které taky stojí za pozornost. E-shop totiž řadu produktů představuje také formou netradičních videí, v nichž figurují zaměstnanci e-shopu v maskách a převlecích. Ostatně jak už jsme prozradili v úvodu, Hubatá černoška má také karnevalový a párty sortiment. Uvidíte, že aniž byste museli něco kupovat, dobře se pobavíte a inspirujete pro chvíle, kdy si marně lámete hlavu tím, co koupit někomu k narozeninám, k Vánocům, či třeba jako svatební dar, k odchodu do důchodu či jiné příležitosti.

Doporučujeme

Články odjinud