Libuše Vojtková o partnerské krizi: Po bouřkách přichází sluníčko!

Libuše Vojtková o partnerské krizi: Po bouřkách přichází sluníčko!

Ještě nedávno se spekulovalo o tom, že vztah tanečnice Libušky Vojtkové (30) a zpěváka Mariána Vojtka (37) zachází na úbytě. Jak se zdá, opak je pravdou a oba milenci si v současné době vztah nadmíru užívají.

"Nešlo o žádnou krizi, ale normální partnerskou bouřku, po které zase vyšlo sluníčko. Těžko najdete pár, který by měl na všechno shodné názory a od rána do večera se jen usmíval. Občas nějaká ta hádka musí přijít, aby se vztah vyčistil," zafilozofovala si Libuška.

V podobném duchu mluví i partner Marián.

"Naprosto idylický vztah je chiméra, jde o to, aby si partneři rozuměli a neřešili drobnosti zásadními rozhodnutími. A to u nás ani nepřipadá v úvahu. Spekulace nás nechávají klidnými, ať si kdo chce, co chce, píše," řekl Marián Vojtko.

Libuška i Marián se vídají hodně často.

Oba hrají ve stejných divadlech a mnohdy i v totožných představeních. "V tom nevidíme ani výhodu, ani nevýhodu. Bereme to tak, jak to je. Ponorka nám zatím rozhodně nehrozí. Sice se vídáme při zkouškách nebo vystoupeních, ale chvil na povídání či výměny názoru příliš není. Každý máme svoji roli a na nic jiného čas nezbývá," shodli se oba partneři.

ČTĚTE TAKÉ:
Agáta Hanychová: Těší se její partner na miminko?!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud