Libuška Vojtková se chystá do práce

Libuška Vojtková se chystá do práce

Manželka rockera Pepy Vojtka, tanečnice Libuška (27), se chystá opět do pracovního procesu. Včera se byla podívat na obnovené premiéře Tří mušketýrů v Divadle Hybernia a jak Korzu potvrdila, šili s ní na sedačce všichni čerti.

"Strašně se mi po tancování stýská a nemohu se dočkat, až se zase na zdejším jevišti objevím," zasnila se na chvilku Vojtková a přiznala, že při sledování muzikálu obrazně zatlačila i slzu. Většinu času jí v současné době zabírá péče o malého potomka Matyáška, ale vždy si najde alespoň chvilku na taneční trénink, aby nevyšla z rytmu a ze cviku.

V poslední době byla na péči o syna sama. "Pepa byl většinou v divadle a mnoho hodin piloval svou roli Athose. A tak jsem byla s Matyáškem sama," říká Libuška, která od září opět "naskočí" do muzikálu zesnulého Karla Svobody Golem. A údajně se před ní rýsuje ještě jedna šance na vystupování, ale o ní nechtěla nic prozradit, aby ji nezakřikla. Jak se ale Korzu podařilo zjistit, mělo by se pravděpodobně jednat o účinkování v muzikálu Kleopatra.

Doporučujeme

Články odjinud