Libuška Vojtková utekla z kapaček na molo

Libuška Vojtková utekla z kapaček na molo

Libuška Vojtková(28), exmanželka rockera Pepy Vojtka, má za sebou krušných čtrnáct dnů. I když tvrdě pracovala na své roli v muzikálu Baron Prášil v Divadle Hybernia, čtvrteční (25. 2.) premiéru nestihne. Bude prý jen v hledišti tiše fandit a také trošku závidět svým kolegům.

"Zradila mě záda. Tradiční neduh tanečnic. Zase ty ploténky. Dokonce jsem prožila pět dní na kapačkách. Teď už je to lepší, ale na kontrolu k lékaři jdu až v pátek, takže si v Baronovi zatím nezatančím," řekla Libuška Korzu.

Do divadla ale chodí stále, aby, jak říká, neztratila kontakt. A neustále si alespoň v myšlenkách své taneční party přehrává. Když jí bylo nejhůře, o malého synka, dvaapůlletého Matýska, se jí starala maminka. Bez ní by všechny své povinnosti jen těžko zvládala.

A Marián Vojtko, o němž se v kuloárech říká, že je blízkým přítelem Libušky, ten nevypomůže? "Promiňte, o tom se nebudu bavit. Jsme přátelé, velice dobří, ale nic víc a nic míň. Navíc, je to jen moje věc a nic nebudu roztrubovat do světa," kategoricky sdělila Vojtková, která jako rehabilitaci a také zábavu bere i předvádění.

"Ano, to je pravda. Občas se producíruju na molech jako manekýna. Baví mne to a jako tanečnice nemám s pohybem na přehlídkách problémy. Ale moje hlavní a nejdůležitější práce a také největší koníček je tanec. A u toho zůstanu," dodala Libuška.

Doporučujeme

Články odjinud