Líčení inspirované přírodou

Líčení inspirované přírodou

Na jaře se příroda probouzí a ukazuje se opět v celé své kráse a svěžesti. Sluníčko a teplé počasí lákají k romantickým schůzkám v parku, kde vše rozkvétá a mámí rozličnými vůněmi i barvami. Ve stejném duchu se nese i kolekce jarního líčení s příznačným názvem Vznešená příroda.

VODA Voda - osvěžující, třpytivá, klidná i zrádná, divoká a nebezpečně očarující zároveň – se stala inspirací dramatického líčení navržené Barbarou Brauenlich pro značku Oriflame. Vodní živel zklidňují pískové tóny a společně vytvářejí harmonický celek, ideální pro ženu oceňující eleganci se špetkou dramatičnosti.

Pro výrazný vzhled očí naneste na celé víčko i podél spodních řad tyrkysových oční stíny Oriflame Beauty v odstínu Aquamarine Blue. Podél řas vytvořte tenoučkou linku s pomocí ostře ořezané tužky na oči. Ta dodá hloubku a intenzitu. Posledním krokem ke svůdnému pohledu je vrstva řasenky Oriflame Lash Extreme s výtažky ze senegalské akácie a směsí vosků pro pružné řasy.

Rty v tomto případě zůstávají v pozadí, nikoliv však mimo hru. V jarní kolekci patří k vodním tónům decentní růžovo-béžový tón s perletí. Ten najdete v podobě rtěnky s leskem Power Shine, odstín Seashell Nude s třpytivým 3D efektem.

ZEMĚ Denní líčení se letošní jaro nese u Oriflame v romantické a něžné náladě, ke které přispívají jemné až průzračné barvy tlumené růžové rozzářené zlatobéžovou. Výsledek připomíná probouzející se zemi, na kterou dopadají hřejivé sluneční paprsky.

Jemného, mladistvého pohledu docílíte vrstvou přírodního hnědého očního stínu Oriflame Beauty v odstínu Natural Brown. Ten aplikujte na celé víčko a rozetřete jej do stran. Na spodní i horní řasy poté naneste dostatečné množství zvýrazňující řasenky Lash Extreme v černé barvě.

Dalším krokem je zvýraznění rtů, i to ovšem decentně, nic přehnaně vyzývavého. Limitovaná edice lesklé rtěnky Power Shine v odstínu Pink Bloom zahaluje rty do třpytivé růžové. Navíc o pusu pečuje s pomocí oleje ze šípků a vitamínu E.

Foto: archiv Oriflame

Doporučujeme

Články odjinud