Lidé se podle sexuální kompatibility dělí na dvě kategorie

Lidé se podle sexuální kompatibility dělí na dvě kategorie

Lidé se dělí na dva základní sexuální typy, podle nichž lze přesně určit případnou kompatibilitu neboli slučitelnost ve vztahu. Platí přitom, že se nepřitahují opaky, ale klape to naopak dvěma stejným typům.

Horší je fakt, že rozdíly mezi těmito typy milenci často nevnímají v době zamilovanosti. Po jejím vyprchání ale většinou dochází mezi oběma typy k těžkému rozkolu v pohledu na to, jak by měl sex probíhat.

Sexuolog Ian Kerner tvrdí, že lidskou společnost lze podle postoje k sexu rozdělit na dvě základní kategorie: milovníky pohodlí a milovníky vzrušení.

První kategorie se nejraději miluje v pohodlí domova, v posteli a na bezpečném místě. Druhá kategorie ale naopak vyhledává místa nebezpečná, kuriózní a často je velmi spontánní.

„Souložili byste raději ve stanu uprostřed hlubokých lesů, nebo dáváte přednost luxusnímu vypolstrovanému gauči v teple domova,“ ptá se doktor Ian Kerner s tím, že odpověď definuje sexuální typ člověka.

Komfortní lidé milující pohodlí si užívají rutinu a vzácně vymýšlejí novoty v posteli, zatímco milovníci vzrušení chtějí zkoušet stále něco nového a milují spontánnost a nečekané výzvy. Osoby milující pohodlí si užijí sex nejlépe s někým podobným, zatímco věčné vzrušení očekávající jedinci si nejlépe užijí s tím, kdo umí sexu dodat adrenalin.

„Co když se potká ale pohodlný člověk s milovníkem vzrušení? Není to obvykle problém, když se jedná o novou lásku. Ale jakmile hormonální výbuch poleví, najednou se na nového partnera podíváte a řeknete si, bože, zase zezadu?“ vysvětluje Kerner.

ČTĚTE TAKÉ:
Karolina Kurková: Velký návrat topmodelky


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud