Lidé si málo mění povlečení, přibývá astmatu, ekzémů a chronické rýmy

8 komentářů

Homolova21
27. února • 18:09

Já osobně měním povlečení také asi 2krát za měsíc a myslím si, že to stačí,ale každému vyhovuje něco jiného :-) ale ráda kupuju bytový textil a zrovna Povlečení, kupuji nejčastěji asi na www.dante.cz

Terez123
10. března • 14:30

Já měním povlečení podle potřeby. Nakupuji kvalitní české výrobky, materiál je velmi kvalitní mohou používat i alergici.Podívejte se : http://www.povlikej.cz/
Třeba si nějaké vyberete.

Kamar
23. ledna • 0:33

Vzhledem k tomu, že se předpokládám všichni denně sprchujeme, nechápu, proč by povlečení bylo za týden nebo dva špinavé. Měním po dvou týdnech povlak na polštáři. Deku a prostěradlo převlékám po 4 týdnech a NIKDY v životě ani nepáchlo, ani nebylo promaštěné. Kůži mám zdrvaou a průdušky také.

Ninča
12. ledna • 23:37

já měním dle potřeby, čichnu k tomu a když už necítím aviváž, tak to jde do pračky :)

šiška
9. ledna • 15:24

Měním 1x za 2 týdny,myslím ale, že v minulosti naši předkové to tak často určitě nedělali.

londonM.
9. ledna • 11:46

ja menim lozni ca po 10dnech!!a take jsem po 5r.vymenila i madrac..Kdyz jsme nemocni,tak peru lozni okamzite(stejne,jako vyhodim zub.kartacky)
Zrovna se chystam ho prevlect:-)
Hm,ziji v Uk a zajimalo,kde,ang.vedci,berou tyhle statistiky.Jsem v kamaractvi,hlavne s anglicany,a loznice je mistem,kde udrzuji bezva poradek a vetsina meni lozni ca po tydnu...(samo,ze jsou spindiry vsude a jsou caste ang.rodiny,kde se valeji svrsky po celem dome..)

buturenka
9. ledna • 10:14

tak já jednou za 14 dnů, ale znám i takové, co to mění jednou za půl roku

Milea
9. ledna • 10:13

Spíš tak měním co 2 týdny. Jak někdo může někdo spát v posteli s povlečením víc jak měsíc starém? Chápu, když spí v té posteli jednou za měsíc, ale denně? To už musí pěkně cítit. Však ti roztoči a bakterie se právě na té špíně a smradu podílejí. Hned co mi dopere pračka s prádlem hodím tam povlečení:))

Doporučujeme

Články odjinud