Liftingová slupovací maska - Dopřejte své pleti přírodní omlazení

Liftingová slupovací maska - Dopřejte své pleti přírodní omlazení

V roce 2008 přinesl Oriflame na trh novou řadu LIFT EXPERT, která je určena ženám kolem 40. roku věku, případně ženám, jejichž pleť začala ztrácet svou pružnost a tonus. Řada je vhodná pro všechny typy pleti.

Řada přišla s novou technologií BIO SPRING, která je postavená na kombinaci aktivních přírodních složek, jež přispívají k obnově přirozených liftingových vlastností pleti, a nejmodernějších vědeckých poznatků.

Pleťová kosmetika Lift Expert je skvělý pomocník pro obnovu mladistvé pevnosti a vzhledu pleti.

Převratná technologie Bio SpringTM pomáhá zpevnit obličejové kontury a vyhladit i hluboké vrásky a zanechává pleť viditelně vypnutou.

Co je to technologie Bio SpringTM? Jedinečná technologie Bio SpringTM je založena na přírodních aktivních látkách:

Výtažek ze žita pomáhá obnovit přirozené liftingové vlastnosti pleti

Přírodní sodium hyaluronate pomáhá zachovat rovnováhu hydratace pleti

Retinol podporuje regeneraci pleťových buněk

Nyní řadu LIFT EXPERT rozšiřuje Liftingová slupovací maska. Tato intenzivní jednotýdenní omlazující péče okamžitě vypíná pleť, zanechává ji zpevněnou a krásnou.

Soutěž s oriflame

Dopřejte i vy své pleti pocit mladosti a svěžesti – s Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 5 z vás čeká balíček s Liftingovou slupovací maskou Lift Expert v hodnotě 399 Kč.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o řadě pleťové kosmetiky Lift Expert a můžete si prolistovat katalog on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud