Lil´Kim přebrala Whitney přítele

Lil´Kim přebrala Whitney přítele

Zajíčci mají občas tendenci popásat se na čerstvější a zelenější trávě. A starším dámám, které si pořídily mnohem mladší milence, pak nezřídka zbývají oči pro pláč. To, co se podařilo Demi Mooreové ve vztahu s Ashtonem Kutscherem, se zřejmě v případě Whitney Houstonové už nezopakuje.

Hrdince snímku Osobní strážce a nesporné pěvecké hvězdě se po definitivním rozchodu s Bobby Brownem zdálo, že konečně našla toho pravého v rapperovi Ray J. Věkový rozdíl sedmnácti let ani pro jednoho příliš neznamenal. Počátkem roku spolu začali sdílet společnou domácnost a vypadalo to, že doslova prožívají milostnou selanku.

Šestadvacetiletému zpěvákovi se však zřejmě zastesklo po mladším masíčku. A vyšel si s kolegyní rapperkou Lil´Kim. K jeho nelibosti ho, jak uvedl server Firstnews, při bokovce přistihli bulvární fotografové, kteří okamžitě mačkali spouště. "V autě měl obrovskou kytici rudých růží určenou pro dámský doprovod," vyzradili pikantní podrobnosti. Whitney proto jen stěží uvěří, že šlo o ryze profesionální setkání.

Doporučujeme

Články odjinud