Lilian Sarah Fischerová se těší do boje na Miss Continental

Lilian Sarah Fischerová se těší do boje na Miss Continental

Ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová bude mít své želízko v ohni na soutěž Miss Intercontinental. Dříve byla vysílána do této soutěže dívka z konkurenční Miss ČR Miloše Zapletala, letos odjíždí na Seychelské ostrovy druhá Česká vicemiss Lilian Sarah Fischerová (23).

Kráska exotického jména i vzezření má dvojnásobnou radost.

"Sice mám různých akcí mnoho, ale už jsem nevěřila, že vyjedu opět soutěžit, a to dokonce na tak renomovanou akci. Slibuji, že bodu bojovat jako lvice," říká Lilian.

A podle Michaely Maláčové nebude Lilian při klání krásek z mnoha zemí o korunku bez šancí.

“Kromě nesporné fyzické krásy má takové zvláštní vnitřní kouzlo. A dokáže své okolí nadchnout i tím, jak se naprosto upřímně a s obrovskou energií pouští do charitativních projektů. O její nezištnosti svědčí i to, že pomoci dětem se věnovala již delší dobu předtím, než se přihlásila do České Miss,” uvedla Maláčová.

Přípravy na její odjezd 3. října jsou již v plném proudu. Dívka už si byla v salónu Moravec i vybírat šaty na soutěž. Finále se uskuteční 13. října na tamním největším ostrově Mahé, kde se o titul Miss Intercontinental utká téměř 60 dívek z celého světa.

Doporučujeme

Články odjinud