Lindex ulovil další herečku

Lindex ulovil další herečku

Gwyneth Paltrow (39) se neobjevuje v reklamních kampaních příliš často, od komerčních aktivit si raději udržuje odstup. V případě švédské značky Lindex ale udělala výjimku.

Důvodem je samozřejmě jednak tučný honorář, ale i sympatie, které Gwyneth Paltrow ke značce chová. Herečka označuje svůj styl jako casual chic, nenápadnou eleganci, a přesně taková je i móda reprezentovaná Lindexem.

Držitelka Oscara ztělesňuje ušlechtilý anglický styl aristokratických vrstev a se sportovně laděným konceptem značky Lindex se výborně doplňuje. Jarní kampaň Modern Preppy vyzývá k připravenosti na jaro. Značka si zvolila jako tvář rozsáhlé kampaně úspěšnou, už v pořadí druhou, slavnou tvář, která se ztotožňuje s její filozofií.

V podzimní kampani se objevila Reese Witherspoon, v jarní kampani se ujímá kormidla její neméně známá kolegyně. Tvůrci jarní kolekce se nechali inspirovat módním stylem vyšší společnosti z nóbl lokalit amerického východního pobřeží, jako je Long Island či Hamptons, a tak se můžete těšit na pruhované nátělníky, sportovní saka, nečekané barevné kombinace a prvky typické pro jachtařský styl, například zlaté knoflíky či límečky. Jarní kolekce Lindex bude v prodeji už od 21. března.

Foto: www.lindex.com

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

Doporučujeme

Články odjinud