Lindsay Lohanová by vydělala u tyče jmění

Lindsay Lohanová by vydělala u tyče jmění

V rámci příprav na natáčení filmového thrilleru Know Who Killed Me, v němž ztvární barovou tanečnici, absolvovala vycházející hollywoodská hvězda Lindsay Lohanová kurs pro začínající striptérky. Jeho ukončení nyní oslavila opravdu stylově – neohlášeným veřejným vystoupením v jednom nočním klubu na newyorském Manhattanu.

„Zcela samozřejmě se vyšvihla na pódium a začala tančit s vystupujícími dívkami,“ informuje list New York Post, „a společně s nimi odkládala jednotlivé kusy oblečení.“ Nešlo však o žádný úlet v opilosti, jaké poslední dobou předvádí Britney Spearsová, ale o chladně vykalkulovanou akci, jíž jednadvacetiletá herečka chtěla ukázat veřejnosti i sobě, co se všechno naučila. A protože její trenérkou byla známá Sheila Kelleyová, která zásady tance u striptýzové tyče vštěpovala rovněž Kate Hudsonové a Teri Hatcherové, měla se rozhodně čím chlubit.

Nepřekvapuje, že její vystoupení vzbudilo u publika nesmírný ohlas. „Většina přítomných mužů nadšení projevovala tím, že jí házela k nohám obsah svých peněženek. Kdyby bankovky sebrala, přišla by si na pěkné peníze,“ okomentovala ovace jedna z místních profesionálek. A další dodala: „Je dobrá striptérka, má pro tuto práci přirozené vlohy.“

Lindsay však rozhodně po změně povolání netouží a chce dál zůstat herečkou. Dokazuje to i její účast na akcích Anonymních alkoholiků, s jejichž pomocí chce definitivně přestat pít, aby režiséry a producenty už napříště nepřiváděla k zuřivosti absencemi po proflámovaných nocích. Ostatně – místo s přáteli někde v baru trávila uplynulý Silvestr v posilovně (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud