Lindsay Lohanová: Sex v léčebně

Lindsay Lohanová: Sex v léčebně

Jednadvacáté narozeniny, které připadly na 2. července, oslavila takřečená vlajková loď hollywoodských milovníků promilí v krvi Lindsay Lohanová střízlivá. Uspořádala grilovací párty u pronajaté plážové chaty nedaleko ústavu Promises, kde se léčí ze své závislosti na alkoholu. Slavila poklidně v kruhu rodiny a nejbližších přátel, přesto však poskytla bulvárnímu tisku příležitost, aby o ní psal pod tučnými titulky.

Ačkoli to ústavní řád výslovně zakazuje, oddává se Lindsay totiž na klinice sexuálním radovánkám s jedním ze spolupacientů. Důkazy údajně odhalili reportéři týdeníku Star.

"Od doby, kdy se seznámili, celá září a dokonce se rozhodla prodloužit si pobyt v léčebně," píší. Zjistili, že většinu času tráví právě s ním - společně chodí na oběd, neustále někde v ústraní spolu švitoří s cigaretou v ruce nebo nad šálkem kávy.

Tím to však podle očitých svědků zdaleka nekončí. Jednou byli nachytáni sami v plaveckém bazénu, když Lindsay, údajně nešťastnou náhodou, právě sklouzl horní díl bikinek, jindy byl milenec přistižen jedním zaměstnancem poté, co po večerce vklouzl do hereččina pokoje. "Když jsme tam vtrhli, abychom ho odvedli, měla Lindsay vyhrnutou noční košili," tvrdí zdroj reportérů. "K čemu se chystali, nám bylo naprosto zřejmé."

Zatímco na své narozeniny, k nimž si přála velký zmrzlinový dort jako vzpomínku na dětství, pozvala herečka svého ještě nedávného přítele, britského krasavce Caluma Besta. Současného milého nechala Lindsay v léčebně.

Doporučujeme

Články odjinud