Liz Hurleyová chce být ženou v domácnosti

Liz Hurleyová chce být ženou v domácnosti

Přátelé o Liz Hurleyové tvrdí, že se chce stát na plný úvazek ženou v domácnosti. Bývalá modelka a herečka je šíleně zamilovaná do svého přítele Aruna Nayera, s nímž čeká dítě. První si pořídila v krátkém románku se Stevem Bingem.

A přestože od roku 1987 do roku 2000 chodila s Hughem Grantem, nakonec se oddanou manželkou stane právě Nayerovi. Údajně prý nebaží po ničem jiném než po vaření, uklízení a zdobení bytu.

Podle Birgit Cunninghamové, bývalé spolubydlící a blízké přítelkyně krásné herečky, by neměl byznysmen Arun Nayer se sňatkem dlouho otálet, neboť Liz na nic jiného nečeká.

"Myslím, že každý by byl s Liz jako svou manželkou šťastný. Byla něco jako kvočna pro nás, kteří jsme s ní v Los Angeles bydleli. Ona skutečně nechodí příliš často pařit, raději je doma. Její nejoblíbenější činností bylo čalounění starého nábytku, vybavování bytu, čtení a vaření," uvedla Birgit Cunninghamová.

Liz Hurleyová vskutku přiznala, že většinu času tráví zařizováním svého domova. "Rozšiřuji svůj vesnický bejvák o osm místností a moc ráda to dělám sama," vyznala se před časem hvězda filmu Austin Powers. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud