Jennifer Lopez, přezdívaná jako J-Lo Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, přezdívaná jako J-Lo Foto: Profimedia

Lopez je nejenom úžasná zpěvačka, ale také sexy tanečnice Foto: Profimedia
Svůdná Angelina Jolie Foto: Profimedia
Jennifer opět po boku Bena Afflecka Foto: Profimedia
Se kterým je podle nejnovějších informací čerstvě zasnoubená Foto: Profimedia
34
Fotogalerie

Lopez, Kutcher, Pitt a Jolie: Nejskandálnější románky Hollywoodu

Hollywoodské celebrity pravidelně generují nejrůznější skandály včetně nejpikantnějších milostných aférek. Aby také ne, herci málokdy žijí spořádaným nudným životem a média lační po sebemenším drbu, a tak to, co by u obyčejných smrtelníků prošlo bez povšimnutí, tady mnohdy nezůstává skryto. Připomeňte si bouřlivé roky nejoblíbenějších hollywoodských hvězd.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a Ben Affleck se potkali v roce 2002, když byla Jennifer tou dobou již rok provdaná za svého tehdejšího manžela Chrise Judda. Objevily se fámy, že důvodem rozvodu s jejím tehdejším manželem byl právě vztah zpěvačky s Affleckem. Jejich poměr trval další dva roky a v roce 2004 se pár zasnoubil. Na svatbu ale nedošlo a po rozchodu si každý z nich našel nový vztah. Po neskutečných 17 letech se slavný pár dal opět dohromady a celému světu oznámil radostnou novinu o svém opětovném zasnoubení. Bude jim tentokrát osud přát?

Celebrity, které neusnesly svou slávu. Mrkněte na video: 

Pokračování 2 / 7

Ashton Kutcher

V den šestého výročí svatby s Demi Moore pozval Kutcher do svého hotelového apartmá v San Diegu neznámou slečnu, mladičkou Sarah Leal. Rodačka z Texasu pozvání dobrovolně a ochotně přijala. Románek se slavným hercem jí ale zruinoval život. Nejenže je od té doby „tou, která strávila noc s Kutcherem“, ale i „tou, která zapříčinila rozpad jeho manželství“. Navíc Sarah Leal musela mnohé vysvětlovat i své rodině, a dokonce ji vyhodili z práce. Dvaadvacetiletá Sarah se snažila bránit výmluvou, že o hercově manželství nevěděla.

Pokračování 3 / 7

Brad Pitt a Angelina Jolie

Brad Pitt a Jennifer Aniston dlouho patřili mezi jeden z nejkrásnějších a nejidyličtějších párů Hollywoodu. Když v roce 2005 oznámili svůj rozvod, jen málokdo tomu chtěl uvěřit. Podle všeho za jejich rozvodem stála krásná Angelina Jolie, se kterou si Brad krátce po seznámení založil početnou rodinu, o kterou v té době Aniston příliš nestála. Brad a Angelina jsou rodiči dohromady šesti dětí – tři z nich jsou adoptovaní, tři vlastní. Jolie a Pitt tvořili hvězdný pár dlouhých 12 let. V roce 2016 ale přišel konec, když Jolie podala žádost o rozvod. Celý svět byl v šoku.

Pokračování 4 / 7

Woody Allen

Woody Allen je už 25 let ženatý se Soon-Yi Previn, která je adoptivní dcerou jeho bývalé partnerky Mii Farrow. Když se jejich vztah dostal na veřejnost, jemu bylo 56 let a jí 21 let, velký věkový rozdíl mu ale nikdy nevadil. Nevadila mu ani představa, že se jedná o dceru jeho bývalé přítelkyně. Režisér přiznal, že na začátku vztahu si myslel, že půjde jen o flirt, a nepředpokládal, že se do sebe zamilují. Allen si svoje soukromí přísně střeží a více se ke svému manželství nevyjádřil. 

Pokračování 5 / 7

Heidi Klum

Po sedmi letech idylického manželství se zpěvákem Sealem přišel v roce 2012 rozchod. Sami dlouho ale nebyli, záhy se každý objevil na veřejnosti s novým partnerem. Německá modelka Heidi Klum krátce po rozchodu přiznala, že má vztah se svým bodyguardem, který již nějakou dobu trvá. Britský zpěvák uvedl, že by od své tou dobou stále manželky očekával, že s odtajněním hrátek s jiným mužem počká alespoň na dobu po jejich rozvodu.

Pokračování 6 / 7

Jude Law

Britský herec Jude Law se veřejně přiznal, že byl své snoubence, herečce Sienně Miller, nevěrný. Podváděl ji s chůvou, která se starala o jedno z jeho dětí. Jude údajně svedl chůvu Daisy Wright během natáčení válečného filmu All The King's Men. Chůva si nebrala žádné servítky a detailně popsala médiím jejich milostný vztah s nejpikantnějšími detaily. Třeba že je jednou při postelových hrátkách přistihlo jedno z Judeových dětí.

Pokračování 7 / 7

Meg Ryan

Přemýšleli jste někdy, proč už slavnou herečku nevídáte ve filmech? Může to být proto, že si svou pověst „hodné dívky“ v roce 2000 pošpinila mimomanželskou aférou. V tu dobu byla vdaná za Dennise Quaida, přesto si začala románek s hercem Russellem Crowem. I když Ryan vysvětlovala, že jí byl manžel Dennis roky nevěrný, byla její kariéra v důsledku aféry nenávratně poškozena. Bohužel na ženy platí jiný metr než na muže.

Doporučujeme

Články odjinud