Lopezová spláchla do umyvadla prsten za 45 milionů korun

Lopezová spláchla do umyvadla prsten za 45 milionů korun

Jako u vytržení se chovala americká hvězda Jennifer Lopezová (32), když nešťastnou náhodou spláchla do umyvadla svůj zásnubní prsten za více jak pětačtyřicet milionů korun! Nešťastná příhoda se zpěvačce stala při obědě v hollywoodské luxusní restauraci The Ivy. „Po jídle se vydala opláchnout ruce na toaletu a pak už jsme slyšeli jen neuvěřitelný křik,“ vzpomíná jeden z přítomných hostů.

Jennifer si podle vlastních slov prsten před umýváním rukou odložila na umyvadlo. „Hned potom mi spadnul do odpadnu. V tu chvíli jsem myslela, že se zblázním. Cítila jsem se jako v hororu,“ řekla stroze Lopezová, která zásnubní prsten s šestikarátovým růžovým diamantem dostala od svého snoubence Bena Afflecka (30).

Daleko lépe si ovšem na příhodu vzpomíná zdejší servírka: „Najednou se z toalety ozvalo ´Bože, pomozte mi někdo! Tohle je skutečně naléhavé´. Slyšeli jsme jenom nekonečný křik. Hned jsme tam běželi a musím přiznat, že to pro Jennifer, podle toho jak se tvářila, musela být skutečně nejhorší noční můra. Všechno ovšem naštěstí dobře dopadlo. Prsten nakonec jeden z našich zaměstnanců našel, když rozdělal odpad.“

Lopezová se ochotnému personálu odměnila spropitným, které činilo v přepočtu tři a půl tisíce korun. „Ben by mě asi zabil, kdybych ten prsten ztratila. Nebo bych se myslím dřív zabila sama,“ dodala s úsměvem hvězda filmu Gigli, ve kterém se mimo jiné také s Affleckem potkala. Svatbu plánují na konec letošního roku. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud