Lounová truchlí, firmu jejích rodičů zničila voda

Lounová truchlí, firmu jejích rodičů zničila voda

Herečka a zpěvačka Olga Lounová (29), sexy mrcha z Ošklivky Katky, prožívá teď těžké dny. Firmu jejích rodičů zasáhla povodeň. "Moji rodiče mají ve Stráži pod Ralskem firmu, autodopravu s kamiony. A zároveň můj tatínek tam má i malé muzeum automobilových veteránů. Všechno zaplavila voda," svěřila se Lounová, která pomáhá rodičům i ostatním poškozeným povodněmi.

"Jezdím tam, pomáhám. Všechno se likviduje, čistí. Ale některé okolní vesnice a městečka jsou na tom ještě hůř, tak tam chystám benefiční koncerty. Jak jen to bude možné, vystoupím přímo v Raspenavě. Prostě, snažím se pomoci."

Nebýt této smutné události, mohla by být Olga Lounová spokojena. Profesně se jí velmi daří.

Slavila úspěch na hudebním festivalu v Bělorusku a zaujala i na nedávném filmovém festivalu v Karlových Varech jako představitelka hlavní ženské role v novém filmu Mirjam a Daniela Landových Dotkni se duhy. A její píseň Láska v housce je v současnosti nejhranější skladbou v rádiích.

Zajímavou roli sekretářky má i v pokračování televizního seriálu Vyprávěj. "Se svou kapelou a přítelem Ondřejem Ládkem, kterého lidé znají pod jménem Xindl X, jsem objela všechny letní festivaly v Česku. Vystupovat mám také v například v Rusku, Estonsku, Rumunsku. Teď budu natáčet videoklip. Můj první singl je úspěšný. Takže až na ty záplavy, jsem šťastná," dodala závěrem.

ČTĚTE TAKÉ: Marcela Holanová: Se Šípem jsem se moc netrefila!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud