Lucce vyvařuje Noid

Lucce vyvařuje Noid

Několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá je teď se zpěvákem Václavem Bártou zvaným NOID v manželství spokojená. NOID jí dokonce i skvěle vaří.

"Já nejím vůbec sladkosti, jsem spíše na maso. A můj muž vaří lépe než já. Teď třeba připravil výborné rizoto. Ale on se pustí i do svíčkové a udělá ji báječně. Masa připravuje naprosto dokonale, tak, aby byla opravdu křehká a přitom kořeněná. Dokonce si rád upeče krůtu, jenomže já na krůtu zrovna nejsem. Maso mám opravdu ráda, ale musím se přiznat, že nepotřebuji nějaké kulinářské speciality. Mně by ve skutečnosti k jídlu stačilo pár krajíčků chleba a polévky," svěřuje se hvězda populární hudby.

Raduje se z nové desky V poslední době jí udělalo největší radost její nové cédéčko. "Vždycky jsem si myslela, že nejlepší deska, kterou jsem s textařkou Gábinou Osvaldovou udělala, byla Missariel. Byla to trošku provokace, trošku legrace. Zato ta moje nová deska je vážná. My jsme spolu s Gábinou za těch šestnáct let spolupráce tak sehrané, že pak výsledek stojí zato. Deska se jmenuje Woman, protože je to o ženách a je v ní plno krásných příběhů a má i nádherný obal. Pokládám to za to nejlepší, co jsme s Gábinou spolu udělaly," dodává Lucie.

Doporučujeme

Články odjinud