Lucie (26): Jsem zamilovaná do svého studenta. Nechci být všem pro smích!

12 komentářů

Victor
10. prosince • 10:25

kolla: Mám kolegu který mi řekl,,proč my sme nemali takové učitelky,,?jen komunistické megery??Opovědet jsem mu nevědela.:-)
============================================
Možná to bude tím,že nebyly takové šlapky jako tady ty současné.Ovšem,většina jsou slušné o tom nepochybuji.

helza
6. prosince • 14:58

Ta zamilovanost, věkový rozdíl i to, že je jeho učitelka mi nevadí. Je to lidské i možné, byť to nemá příjemná řešení. Buďto musí svou zamilovanost skrývat ona, případně oba dva, nebo se "odmilovat", v případě, že se posunou dál, tak rozejít, či riskovat průšvih. Vadí mi však její žárlivost. A její lustrace hocha a nepřátelství vůči potenciální sokyni - to už je neomluvitelné. Podle mne neomluvitelné i u jakékoliv patnáctileté slečny. Majetnická láska je vždycky cesta do pekel.

kolla
2. prosince • 21:12

Mám kolegu který mi řekl,,proč my sme nemali takové učitelky,,?jen komunistické megery??Opovědet jsem mu nevědela.:-)

farah.farah
2. prosince • 14:47

Chlapec se chová jako o 10 let starší zato ona se chová jako patnáctiletá. Dospělý rozumný člověk i když je zamilovaný se fakt nemusí chovat jako žárlivá hysterka která lustruje facebook a je bezdůvodně hnusná na potencionální sokyně. Tohle není skutečná láska, to je snaha vlastnit a kontrolovat. A to by si měla ta paní uvědomit v první řadě a v druhé chlapec sice není formálně pod zákonem, ale jako učitelka je v jiné pozici. Nevím jestli náhodou i ze zákona nejde o nějaké mravní ohrožení mládeže nebo něco takového. Pokud díky tomu nezvládá svoji práci a chová se jako puberťačka tak má jen pár rozumných možností jedna je najít si hodně rychle nějakého nabíječe, zkrátka přeorientovat sovu zamilovanost na někoho jiného, ale to se lehko řekne ale né tak lehko udělá. Druhá možnost,á je zajít k psychologovi, zkrátka nechat si pomoct to srovnat v hlavě a nebo prostě požádat o přeřazení do jiné třídy nebo ještě lépe na jinou školu.

Elynor
2. prosince • 13:57

Slečna učitelka riskuje, že přijde o všechen respekt, že z ní celá třída bude mít legraci (což už se nejspíš stalo), a že vyletí z práce tak rychle, že nestačí schody počítat. Jako začátek kariéry ve školství je to dost dobré :-)) ovšem jako ukázka toho, co za "materiál" může býti učitelkou, je to poněkud tristní. Ta studená sprcha není špatný nápad.

Rambíša
2. prosince • 10:32

Slečna učitelka by měla ihned skočit s nějakým chlapem do postele,ono by ji to hned přešlo! Sama píše,že už dlouho s nikým nechodila,čili by se klidně "zabouchla" do kohokoliv,kdyby na to přišlo! Myslím,že zkoušet studenta svést by dopadlo špatně,i když vypadá dospěle,tak uvnitř je to tele,co by s tím hned vyrukoval a každému to sdělil,ona by měla po ptákách a ostudu.Ještě doporučuji posezení u odborníka,návštěvu ředitelny a studenou sprchu.

Dasa63
2. prosince • 5:21

Ty nejsi pro smích, ty jsi k pláči, kam až to naše školství dopracovalo, když tam pracují takové nezralé pipiny, jako jsi ty. Nemáš za katedrou vůbec co dělat. Jdi lovit někam do fitka a na děti se vykašli, jinak skončíš tam, kam patříš - v base.

Sonya60
2. prosince • 2:07

Nechce být všem pro smích, to by měla být její nejmenší starost. Nezvládá to již teď a její žáci si toho jistě již všimli. Ta nespravedlnost k té dívce by ji měla probrat. Zamilovat se může každý, ale tady by měla svoji situaci urychleně řešit. Měla by se nechat přeřadit do jiné školy, jinak by mohla opravdu přijít o svou práci učitelky. Ten chlapec může být již rozumově a i tělesně vyzrálejší, ale ona by neměla zapomenout na to, že je pedagog a toho chlapce ji rodiče svěřili .. takže tam je navíc ještě závislost .. pokud by na to zapomněla, už by ji žádná škola nepřijala

kufr
2. prosince • 0:34

Na tohle téma běžel nedávno v televizi film. Jmenoval se Učitelka angličtiny.

lebahu
1. prosince • 22:45

Zamilovat se může, tomu se moc poručit nedá. Ovšem ve vztahu žák x učitel je žák "pod zákonem" až do 18-ti let. Takže si nekoleduje o ostudu, ale hlavně o kriminál, kdyby k něčemu došlo.

Mata69
1. prosince • 20:06

Co bude dál? Buďto se rychle sebere a buď se "odmiluje" a nebo na té škole urychleně skončí a půjde učit jinam. Protože tímto způsobem to spěje jen k tomu průšvihu a pak z té školy poletí taky, ale v jiné už si nebrnkne.
Jako do očí bijící mi z celého příběhu nejvíce přijde to, jak pisatelka ujišťuje, jak kluk vypadá a chová se jak o deset let starší. Koho o tom přesvědčuje víc, těžko říci, já bych řekla, že hlavně sebe. Snaží se tím ospravedlnit jak je možné, že se zamilovala do tak mladýho kluka.

Babaloo55
1. prosince • 19:43

Ráda by si zatancoval? Redakce, redakce, zase zmršený článek.

Doporučujeme

Články odjinud