Lucie (41): Dcera mě přistihla se svým přítelem. Teď mě nenávidí!

20 komentářů

Victor
21. ledna • 13:08

Ukrutná šlapka matka,ovšen ten chlapík je také pěkný parchant.Ovšem jak se říká: "Když fena nedá,tak pes ani neštěkne".At jim to dá dcera sežrat.

Victor
21. ledna • 12:53

j66: To není to samé,matka Olivera-Pažouta dvacet let neviděla.Ale sranda to byla.

Calista
25. prosince • 0:48

Za mě je to odporný čin.Matka si musela byt dobře vědoma,co dělá a že dceři ublíží a kecy o tom jaké měla těžké dětství a tvrdé rodiče na tom nic nezmění.Je to prostě zase jedna z těch co neváhá podrazit i vlastní dceru a udržet nohy u sebe když má příležitost si dokázat že ještě nepatří do starého železa.No ono se jí to vrátí,někoho do postele si mohla sehnat kdykoliv ale dceru měla jen jednu a já bych takovou zradu taky nikdy neodpustila.

lebahu
18. prosince • 15:10

teď (fuj co jsem to napsala!!!!!!!!!)

lebahu
18. prosince • 15:10

No, zas když se to vezme kolem a kolem, v podstatě dceři prokázala službu, on asi nebude chlapec žádný terno, když to hraje na obě strany. Ovšem teť to ta podvedená těžko ocení.
Mimochodem je to vcelku častý jev (zřejmě jedna z mužských erotických fantazií) chtít dceru i mámu (ideálně najednou). S dospělou dcerou dost často razíme spolu na různé akce a několikrát se nám to stalo, že chlap který původně tokal kolem ní chtěl do trojky přizvat matku či naopak dělal oči na mě, ale dceři by se nebránil. Ovšem v našem případě hoši poměrně dooost narazili. :-D

farah.farah
18. prosince • 14:06

Což o to chápu že se zamilovala chápu že se k sobě víc hodí, ale už moc nechápu že ani netrvala na tom aby on svůj vztah s Natálií ukončil a místo toho s ním měla něco jako paralelní vztah.....to je přece na budku. Chápu její chtění, ale tak snad má taky zájem na štěstí své dcery, ne? Jestli to je takový borec na konec tak by snad chvíli vydržel, než by se to s Natálií srovnalo. Bylo by mnohem snažší to dceři podat tak, že spolu začali chodit až po jejich rozchodu......navíc jako každá jinýá nevěra by neměla být provozována doma....pak by se nestalo že je načape.....Hloupá hloupá ženská která má tak jak zasela.

Novrol
17. prosince • 11:45

amish: sozuhlasím

Bouděnka
16. prosince • 11:51

A co film Ženy v pokušení? Taky podobný příběh. A je fakt, že tohle jsem tu už taky četla. Dávají sem staré články. Jinak bych soudila spíš toho chlapa jak se zachoval.

Mata69
16. prosince • 10:09

j66: Pažout mě napadl taky :-)

Dasa63
16. prosince • 10:07

Ať už je příběh pravdivý nebo ne, je to k poblití. Normální ženská by ho vyrazila a řekla dceři, že se pokoušel jí svádět, aby se na něj vybodla. Tohle je taková prasárna, že bych se dost divila, kdyby s ní dcera ještě někdy promluvila.

j66
16. prosince • 0:50

Mata69: Podobný příběh byl v TV s Donutilem a Stašovou v hl. rolích. Tam to bylo podané tak, že byste to neodsoudily. Záleží na konkrétní situaci. Nebo třeba Román pro ženy: "Oliver je Pažout" :-))

modrodolka
16. prosince • 0:38

je to fakt těžká sviňárna

Mata69
16. prosince • 0:17

Já bych tu matku tak nepranýřovala, on se ten frajer asi věkem spíše hodil k matince. Ale postup nebyl zvolen správně, i když ona by to dcera blbě nesla i kdyby se on nejdřív rozešel s dcerou a pak si začal s matkou. Viděla by jí stejně jako příčinu jejich rozchodu. Mě tam poněkud smrdí chování toho chlapa spíše...jak začal za matinkou smejčit a s dcerou to táhl dál. No, mamička to měla víc kočírovat, tohle bude s dcerkou lepit hodně ztuha.

Mata69
16. prosince • 0:14

j66: hledala jsem tu, mám totiž taky pocit, že tu nedávno takový příběh byl....

Nessy
15. prosince • 23:12

Tohle chování fakt nechápu!!! Podvody a lži. Proč se ten chlap s tou chuděrou nerozejde, když chce jinou? Jak může máma podvádět svou dceru?
Řešení bylo jednoduché - rozejít se s dcerou, dát si chvíli pauzu a pak s dcerkou probrat co a jak. Samozřejmě by šlo taky o lež, ale už o bílou lež a ne takovouhle odpornou!!!

j66
15. prosince • 22:59

Já mám takový dojem, že tenhle článek tu byl celkem nedávno, případně hodně podobný .

Rambíša
15. prosince • 22:30

Paní měla nejdřív počkat,až se on s dcerou rozejde,až pak si měli něco začít.Takhle si dceruška namluvila,že byla podvedena,i když možná by stejně vše skončilo mezi nimi,jako se píše o předešlých jejích amantech.Já bych viděla hlavní chybu v absolutní nekomunikaci mezi dcerou a matkou,i mezi původními milenci.V budoucnosti se asi vše spraví,hněv netrvá věčně,až dcerunka najde jinou pravou lásku,tak se tomu s odstupem můžou zasmát.Když nejde o život,nejde skoro o nic...

Arlet
15. prosince • 22:15

Je to naprosto šokující,nepochopitelné a neodpustitelné.Tato hyena,která se tu nazývá matkou,nemůže mít ani kousek cti v těle.Tohle kdyby se stalo mě,tak s ní přeruším do smrti veškeré vztahy.Naštěstí má převážná většina dcer matky milující ,matky v pravém slova smyslu.Ale význam tohoto slova tahle osoba zjevně nezná.

amish
15. prosince • 20:35

Úplně nechutné - něco jiného je se do někoho zamilovat a něco jiného je někoho podvádět ( tedy tu lásku konzumovat, chcete-li ). Být vaší dcerou, taky vás nenávidím. Sama mám dcery a to se prostě nedělá.

filipa
15. prosince • 18:53

Promiňte, ale je to slušný podraz. Můžete se zamilovat do přítele vlastní dcery, můžete předpokládat, že to není partner pro ni a že jejich vztah skončí, ale v okamžiku, kdy poznáte, k čemu se schyluje, musí přijít stopka a ukončení vztahu s Natálií. Nebo jít od toho. Za pár let může přijít jiná Natálie a Vám nezbude ani partner, ani dcera, Smutné.

Doporučujeme

Články odjinud