Lucie Bílá loví muže na korzety

Lucie Bílá loví muže na korzety

Zpěvačka Lucie Bílá (42) měla doposud na muže smůlu. Ani její druhé manželství s muzikantem Václavem Bártou alias Noidem nevyšlo. Lucie přesto nezoufá a věří, že se ten pravý ještě objeví. Neponechává však nic náhodě a ví, na co muže nejlépe ulovit.

Než se tak však stane, rozhodla se Česká slavice prozatím změnit image. Zkrátila svoje typicky černé, dlouhé vlasy na mikádo a poohlíží se po novém spodním prádle.

"Na spodním prádle opravdu ulítávám. Zejména na korzetech. Mám svou oblíbenou firmu, u které pořád nakupuji, a ta mě nikdy nezklame. Vždy, když jim přijde nové zboží, to jdu okamžitě omrknout a minimálně jeden kousek si vyberu. Už bych pomalu mohla dělat výstavu," prozrazuje Korzu Lucka a hned se pochlubí novým korzetem.

Přestože si zpěvačka - vlastním jménem Hana Zaňáková - zvolila na začátku kariéry jako svůj pseudonym příjmení Bílá, nosí prý nejraději černou. "To je moje barva. Díky Carmen teď na jevišti oblékám hlavně červenou, ale jinak chodím převážně v černé. To už jiné nebude. Prostě to ke mně patří," svěřila se s úsměvem hvězda z Otvovic u Kralup nad Vltavou, která se do role Carmen, kterou hraje téměř denně v Hudebním divadle Karlín, maximálně zamilovala.

"Ona je dračice, stejně jako já. Máme toho hodně společného," tvrdí Lucie.

Doporučujeme

Články odjinud