Lucie Bílá řekla konečně své ano

Lucie Bílá řekla konečně své ano

Východočeský Lanškroun je bohatší o jednu událost. Ve zdejším kostele řekla včera své ano nejpopulárnější česká zpěvačka Lucie Bílá.

Lucie Bílá řekla konečně své ano

Východočeský Lanškroun je bohatší o jednu událost. Ve zdejším kostele řekla včera své ano nejpopulárnější česká zpěvačka Lucie Bílá. A kdo že se stal tím vyvoleným? Lucčin přítel, pozounista Pražské komorní filharmonie, Stanislav Penk. Svatba, která se měla původně konat v naprostém utajení, se stala téměř lidovou poutí. Alespoň ji tím připomínalo zaplněné lanškrounské náměstí. Lucčiny fanoušci a fanynky všech věkových kategorií si rozhodně nechtěli nechat ujít pohled na oblíbenou zpěvačku, včera netradičně v roli nevěsty. I když byla Lucie Bílá vždy zastánkyní skromného obřadu, bylo vidět, že ji ten obrovský zájem veřejnosti nezkazil radost z jejího svatebního dne. Podle jejích slov byla svatba tak krásná, že si ji takovou ani ve svých snech nepředstavovala.

Do kostela svatého Václava, kde snoubence oddal Lucčin známý - farář Zbigniew Czendlik, však měla přístup pouze rodina a nejbližší přátelé. Z kostela vyšla šňastná Lucie, které to mimochodem moc slušelo, v doprovodu svého manžela Stanislava a syna Filipa, kterého má s bývalým přítelem Petrem Kratochvílem. Ten se před nedávnem oženil s bývalou Miss a modelkou Pavlínou Babůrkovou.

Novomanželé se chystají na svatební cestu do Paříže a my jim přejeme krásné líbánky a šňastné manželství.

Autor: Dana

Prostřednictvím Dámy.cz jste měli možnost poslat Lucii blahopřání k sňatku.
Seznam odeslaných blahopřání najdete zde.

Doporučujeme

Články odjinud