Lucie Bílá: Už nechci mít žádný stres!

Lucie Bílá: Už nechci mít žádný stres!

Zpěvačka Lucie Bílá (44) má za sebou dlouholetou pěveckou kariéru. Ale ne všechno vždy probíhalo hladce. Proto se teď rozhodla, že už bude dělat jen věci, které ji budou naplňovat a těšit.

Jednu z nich má dokonce už zdárně za sebou. Je jí nová pohádka režiséra F. A. Brabce V peřině, kde si zahrála po boku Karla Rodena hlavní roli maminky.

"Už když mi František zavolal a řekl, že točí pohádku, okamžitě jsem mu skočila do řeči a kývla, že to beru. Bylo jasné, že cokoli s ním udělám, bude dobré a budu na to pyšná," svěřila se zpěvačka.

S režisérem Brabcem už spolupracovala na několika projektech. Například na filmu Král Ubu. Také spolu natočili několik videoklipů, mimo jiné třeba Troubu, kterou Lucie považuje za opravdu výjimečnou.

"Je to svým způsobem také taková malá pohádka. František je v tomhle úžasný a je radost s ním pracovat," pochvaluje si Lucie.

Ne vždy ale byla spolupráce na projektech takhle skvělá. Proto se teď zpěvačka rozhodla, že už si bude vybírat.

"Musím se přiznat, že občas bylo moje povolání hodně stresující, ale teď už dělám jen to, co mě těší. Pracuji na věcech, které mě baví, neunavují a dobíjejí mě. I proto doufám, že Franta zase brzy něco natočí, protože příběh V peřině je opravdu laskavý. Je o čistírně, která čistí z peřin špatné sny. A to je přece hezký námět, nebo ne?" dodává zpěvačka

ČTĚTE TAKÉ:
Případ divných prsou!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud