Lucie Bílá zazářila ve zlatém

Lucie Bílá zazářila ve zlatém

Společnost Henkel ČR včera u příležitosti stého výročí značky Persil a uvedení novinky Persil Gold na český trh uspořádala na pražském Žofíně galavečer, jehož zlatým hřebem bylo vystoupení Lucie Bílé.

Několikanásobná zlatá slavice v průběhu večera opravdu zazářila – tentokrát nejen svým výkonem, ale také originálními zlatými šaty z dílny světoznámé návrhářky Liběny Rochové, které nechal oslavenec Persil navrhnout speciálně pro tuto příležitost. Celá akce se totiž nesla ve znamení bílé a zlaté. "Persil nám usnadňuje praní už celých sto let. Celou tu dobu uchovává prádlu jeho bělost a proto k němu bílá neodmyslitelně patří," vysvětluje Birgit Rechberger, prezidentka Henkel ČR, a doplňuje: "Zlatá zase symbolizuje nový revoluční produkt Persil Gold, který u příležitosti stého výročí uvádíme na trh. Jeho nová receptura je zcela revoluční a zaručuje vyprání i dosud nevypratelných skvrn – od rzi nebo barev na vlasy. "

Oslava stých narozenin Persilu se neobešla bez velkého narozeninového dortu, který slavnostně rozkrojila prezidentka Henkel CR Birgit Rechberger. Akce však nebyla pouhou oslavou, ale měla také charitativní podtext. Zpěvaččina originální zlatá róba od Liběny Rochové totiž bude během následujících tří týdnů vydražena prostřednictvím internetové aukce Odklepnuto.cz. Výtěžek dražby pak poputuje na konto nadace Pomozte dětem. Do dražby se může zapojit kdokoli, všichni navíc mají možnost šaty si na vlastní oči prohlédnout. Róba bude celé tři týdny vystavena v pražské luxusní restauraci Bellevue na Smetanově nábřeží.

Společnost Henkel podporuje řadu charitativních projektů prostřednictvím své iniciativy Henkel – Smile. Soustřeďuje se zejména na dobročinné programy a neziskové organizace podporující volnočasové a vzdělávací aktivity dětí. V roce 2005 vznikl projekt s názvem Není nám to jedno!, kterým firma zkoumala, jak české děti tráví volný čas.

Zdroj: Mmd

Doporučujeme

Články odjinud