Lucie Hadašová: "Na modeling v zahraničí už jsem stará!"

16 komentářů

mates
7. února • 16:35

krava

Louvres
11. srpna • 15:13

Můžete si o soukromých vejškách myslet co chcete, ale to že si to člověk zaplatí a oni ho nechají prolízt je fakt totální blbost!! Moje matka studovala tu Vysokou školu aplikovaného práva jako Lucka shodou okolností ve stejném ročníku s ní. A můžu Vám říct, že ty profesory tam fakt nezajímalo jestli je to někdo modelka, nebo úplně mormální člověk - nesrali se tam s nikym...moje matka ležela ve skriptech a fakt se učila...nad bakalářkou seděla mnohokrát do rána a před koncem jsem ji skoro ani neviděla!!! Lucka není žádná tupá blbka, protože ona to udělala taky...a nikdo za ní k těm zkouškám nešel...a mimochodem není tak špatná a je i milá a nová prsa jí sluší a na promoci jí to taky slušelo...
- nic osobního dámy ale proč Vás ty celebrity tak štvou i přesto, že je vůbec neznáte?! štve Vás to, že jsou ty holky pěkné a úspěšné?! nemají to v životě zase tak lehké jak se zdá...taky byste vlastní matce neřekli, že jí ten účes a barva vlasů totálně nesluší a že se nemožně oblíká a vypadá v tom jako hippies, který bylo naposledy moderní v šedesátých letech..z Vašich názorů je mi špatně to vy jste blbky když o ní takhle mluvíte!!!ještě že vás neznám, protože bych vás za ty pomluvy musela nakopat do prdele...a ještě něco, už byste pomalu mohly vědět, že bulvárzu se nedá věřit, protože je jeho snahou každého jenom pošpinit!!!

veronika novotná
23. května • 18:04

Jste opravdu trapní... co tady píšete, jde vidět, že ji všichni závidíte.. hlavně, že všichni tady jste dokonalý... a co je na tom, že si nechala zvětšit prsa??!!!Já myslím, že je to jen a jen její věc, a když jí to příroda nenadělila a líbí se jí to, tak proč by si prsa nezvětšila, když na to má.... na česku mě prostě mrzí to, že jsou tu lidi.... závistiví a pomluvační.... no jo českej národ... někdy se za něj opravdu stydím.... a vy všichni co ji tady pomlouváte, by jste měli taky!!!!!

Sabina123
4. května • 21:34

Taky jsem měla tu "čest" se s ní potkat a mluvit. Pracuju jako novinářka a dělala jsem s ní rozhovor. "Néé ale to tam nepiště, napiště tam spíš něco o práci pro charitu, o tom, že si potrpím na tradice, protože jsem ze Strážnice.." a další převelice inteligentní hlášky. Nakonec původně z článku na stránku byl jeden odstavec o pár větách.

Ludmila
4. května • 12:23

Pro Magnezii - no studovat prava a prava je rozdil, tohle je nejaka soukroma skola - zaplatis a studujes - asi nebude mit uroven normalni pravnicke fakulty:))

pkristy
3. května • 19:40

No vida, tak na každém šprochu je pravdy trochu. Ono se to na některých lidech fakt pozná...

Mishicka
2. května • 22:29

tak já ji třeba znám trochu osobně, chodila sem s ní do školy na vejšku, než přešla do Prahy .....a blbější blondýnu fakt neznám, hlavně měla hoodně nosánek nahoru a s nikým se nebavila....do kolektivu nezapadla:( .....

Mishicka
2. května • 22:29

tak já ji třeba znám trochu osobně, chodila sem s ní do školy na vejšku, než přešla do Prahy .....a blbější blondýnu fakt neznám, hlavně měla hoodně nosánek nahoru a s nikým se nebavila....do kolektivu nezapadla:( .....

Káča
28. dubna • 23:56

Poslyšte všichni dosavadní přispěvatelé, nezarazí vás, že mluvíte o reálném člověku? Kterého absolutně neznáte, nevíte o něm (ní) jako o člověku naprosto nic (já taky ne, ale princip je princip), a přesto říkáte takovéhle hrozné věci, které by vás, kdyby je o VÁS někdo napsal, uvrhly do záchvatu deprese a lítostivého štkaní? (Alespoň mě tedy určitě.) To, že se bulvární deníky chovají, jako by s každýmm, o kom píšou, pásli slony a vydávají odborné posudky "módní policie" ještě neznamená, že je v pořádku se chovat jako tupý návštěvník lidské ZOO...

Magnezia
28. dubna • 18:29

Lucko,
vážně si myslíš, že máš teď lepší prsa a tím lepší postavu? To Ti poradil kdo? Je to rouhání. Když dá Pán Bůh někomu krásné tělo,on si toho daru neváží a dá si je za hříšné peníze zmršit.
Také mi neštymuje dohromady: mozek, který myslí na silikony a mozek, který studuje práva.

janička2
28. dubna • 16:46

a vzhledem k tomu že má pověst blbky, tak být jí žádné rozhovory nedělám a fotografům se vyhýbám.

janička
28. dubna • 16:44

Hadaška mi byla vždy nesympatická možná proto, že má hnědé oči a blond vlasy. Když se tak někdo narodí vypadá to mnohem líp, ale dělat ze sebe blondýnu, když mám tmavé oči mi připadá ujeté. Její vzhled je pro mě nepřirozený a nechápu jak mohla vyhrát. Fandím Jandové, to je aspoň kočka.

pkristy
28. dubna • 14:19

Když myslí, že je stará, tak budiž, ale kromě toho je to tuctovka, která by se tam stejně nechytla. Na blbky s umělýma kozama tam asi nejsou moc zvědaví. Proč jich naše země plodí tolik?

Iriss
28. dubna • 14:17

jedna z blbých blondýn... ostatní mají alespoň nějaké IQ

Nelajana
28. dubna • 11:34

Je, proč jsem se dostala na její stránky, lidská blbost fakt bolí...

Nelajana
28. dubna • 11:32

hlavně na na něj jsi hnusná!

Doporučujeme

Články odjinud