Lucie Váchová blázní po miminku

Lucie Váchová blázní po miminku

Miss ČR roku 2003 Lucie Váchová (23) je v současné době tak šťastná, že by se po roce vztahu neváhala vrhnout do manželství se svým o dvanáct let starším přítelem Davidem Křížkem (35). Seznámili se docela kuriózním způsobem. Lucie poznala Davida na jachtařské regatě v Chorvatsku, kde v tu dobu působil jako profesionální jachtař. Měla čerstvě po rozchodu se svým bývalým přítelem Markem, a tak v té době nikoho nehledala.

"David se mi líbil, ale řekla jsem si, že nechci žádný vztah, a tak jsme se jenom tak oťukávali a domluvili se, že budeme kamarádi. Kromě toho Davidovi bylo v té době už čtyřiatřicet a já si říkala, že takhle starého kluka si přece nebudu nabalovat," směje se dnes. Jenže všechno nakonec dopadlo úplně jinak. Lucie si postupem času začala uvědomovat, že David je skvělý chlap a že je ho možná na to kamarádství škoda. Dala se s ním tedy dohromady a stále toho nelituje.

Dnes je šťastná jako nikdy předtím a celkem reálně si dokáže představit, že by stála v nejbližší době před oltářem. A to má za sebou teprve rok vztahu.

"Svatbě se určitě nebráním, ale není pravda, že bych svého přítele nějak uháněla, aby si mě co nejrychleji vzal," tvrdí modelka. David na rozdíl od své partnerky vidí ale svatbu trochu střízlivěji. Lucie by podle něj měla nejprve dokončit magisterské studium v oboru právo v podnikání a on zase zvládnout důležitý závod v Brazílii, kvůli kterému spolu ani nebudou moci oslavit své první výročí seznámení. Oba se tedy shodují, že je zbytečné cokoli uspěchat. Svatba je prostě otázkou budoucnosti.

Lucie si nedávno na dálku adoptovala již druhou holčičku. K devítileté Assaie Sally, kterou finančně podporuje již čtyři roky, má teď tedy ještě desetiletou Aminatu Sow opět z africké Guineje. Na obě holky přispívá měsíčně 920 korun. Netají se ale tím, že by ráda měla už i vlastního potomka.

"Já jsem blázen do miminek a vůbec by mi nevadilo, kdybych už v blízké době měla svoje vlastní," říká. Z hlediska biologie má na to prý optimální čas, teď ještě přemluvit rozum, aby jí v tom nebránil.

Doporučujeme

Články odjinud