Lucie Váchová si na Miss Universe nevěří

Lucie Váchová si na Miss Universe nevěří

Klání o nejpůvabnější Jihočešku pozorně sledovala v českobudějovickém kulturním domě Metropol i úřadující Miss ČR Lucie Váchová. Pochlubila se, že jede reprezentovat Českou republiku na Miss Universe do Quita, hlavního města Equadoru.

"Dozvěděla jsem se to před čtrnácti dny, takže jsem se nestačila o té zemi mnoho dozvědět, ale určitě se tam těším," konstatovala nadšeně.

"Protože mám už za sebou Miss World v Číně, nevěřím, že bych v Equadoru zvítězila, ale v každém případě to beru jako svou velkou příležitost," podotkla Lucie Váchová a skromně pomlčela o tom, že v Číně získala druhé místo v kategorii Miss Sport, k němuž jí pomohly dlouhé hodiny strávené v tělocvičně s gymnastickým nářadím.

Na pódiu se také prezident soutěže Miss ČR Miloslav Zapletal, stejně jako publikum dozvěděl, že jeho dosavadní svěřenkyně adoptovala na dálku šestiletou holčičku z africké Guineje. "Jmenuje se Assaia Sally a zaplatila jsem jí na rok vzdělání," řekla devatenáctiletá Lucie Váchová, které už zbývají do konce jejího kralování jen dva měsíce, neboť finále soutěže Miss ČR 2004 se koná 17. dubna v Karlových Varech. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud