Lucii Černíkové padají nápady z nebe!

Lucii Černíkové padají nápady z nebe!

Zpěvačka a herečka Lucie Černíková (27) zpívá v Semaforu nebo v Hudebním divadle Karlín, ale prosadila se i jako seriálová herečka. Teď se navíc vrhla na psaní vlastních písňových textů. A chce vydat své první cédéčko.

"Ještě ani nevím, jaký bude mít titul. Ale teď píši písničky, které zhudebňují různí skladatelé," říká Korzu dlouhovlasá blondýnka. "Podívám se vždycky do nebe a najednou na mě shůry padne nápad. Tak si sednu a píši. Samozřejmě že o lásce. A právě tyto písně od různých autorů naplní moje první cédéčko, které by mělo být hotové do konce roku," prozrazuje Černíková.

Tvrdí o sobě, že je pohodářka. Už dva roky má stejného přítele a skandály se jí zatím vyhýbají: "Babí léto si užívám plnými doušky. Když mám čas, objevuji krásy Česka, jezdím po místech, která jsem neznala. Poznávám hrady a zámky a divím se, jaké jsou krásné. Jezdím s rodinou a hlavně s přítelem. Po žádné exotice netoužím."

Teď ale Lucie Černíková vpadla rovnýma nohama do divadelní i televizní sezóny. "Začínám zkoušet představení Kytice v Semaforu a budu zase jezdit po republice s představením Růže z Argentiny. A samozřejmě opět točit barmanku v Ordinaci v růžové zahradě," vypočítává své podzimní aktivity.

A co vdavky a miminko? "Zatím to vůbec nepřichází v úvahu, na to se ještě vůbec necítím," odpovídá Černíková rezolutně.

Doporučujeme

Články odjinud