Lutovská má dost peněz, přesto nakupuje ve výprodejích

Lutovská má dost peněz, přesto nakupuje ve výprodejích

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (27) rozhodně nemá hluboko do kapsy. Modelingem si vydělává dost peněz. Ale nerada zbytečně utrácí. Dokonce sleduje čas výprodejů a akčních slev.

"Teď pečlivě sleduji aktuální slevy a výprodeje v buticích. Jsem ráda, když si koupím hezkou věc a dám za ni polovinu peněz, než před měsícem," raduje se Iveta Lutovská ze svých současných nákupů. Ale na jarní věci zatím nepomýšlí.

"Spíš mě teď zajímají levné zimní věci," říká.

Iveta nedávno přestřihla pásku nového pražského kadeřnictví Petrů & Rossi, ale na salony si prý moc nepotrpí. Do kadeřnického salonu chodí na barvu, jen když jí odrostou vlasy, nebo když má jít na ples.

"Vlasy si běžně upravuji sama doma," tvrdí modelka.

Jinak je plna optimismu. Má půl roku nového přítele, plno pracovních nabídek v modelingu. A letos ji prý čeká zvlášť milá událost. Rozhodně to nebude ani svatba, ani miminko.

"Ale čekají mě státnice a diplomka, studuji masovou komunikaci na vysoké škole a letos budu končit. A mohu začít start do nového života. Modelingem se přece věčně živit nemohu. A to bude zřejmě pro mne nejdůležitější událostí letošního roku," dodává Jihočeška původem z Třeboně.

ČTĚTE TAKÉ:
Horké zprávy z Paříže


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud