13
Fotogalerie

Luxus, který chce být darován !

Krátkým nahlédnutím Vám představujeme novou kolekci luxusního ložního prádla z přírodních materiálů s názvem Le Vele. Jsou vyrobeny převážně ze 100 % bavlny, ale nabídka je obohacena i vrcholem luxusu z hedvábí a novinkou z bambusového vlákna.

Jelikož se jedná o kolekci z francouzskými designy, jsou i rozměry povlečení odpovídající francouzskému typu povlečení, které si získává značnou oblibu i u našich zákazníků.

Většina sad tohoto ložního prádla je dodávána s prostěradlem 220 x 250 cm, povlečením na přikrývku 200 x 220 cm a čtyřmi polštáři 50 x 70 cm. Samozřejmostí je balení v nádherných dárkových krabicích a taškách.

Bavlněné povlečení s potiskem se vyznačuje příjemnou měkkostí a ochranou proti žmolkování. Vzory jsou vesměs inspirovány přírodou.

Povlečení z jemného hedvábného saténu a bavlny Vás nadchne rozmanitostí půvabných květinových designů. Kolekci doplňují jednobarevné soupravy ve výrazných barvách.

Mezi novinky patří i neotřelá kolekce pro malé i větší děti. Vše samozřejmě ze 100 % bavlny v bohaté nabídce francouzských vzorů. Povlečení je zabaleno v nádherných dárkových taškách

S pečlivostí jsou vyrobeny i jacquardové postelové sady. Klasické damaškové tkaniny nepostrádají své kouzlo pro poklidnou atmosféru elegantních ložnic.

Neodolatelně působí hedvábný luxus, opravdu 100 % hedvábí v ručním zpracování. Stejně jemné jako hedvábí je i povlečení vyrobené z dalšího přírodního vlákna, bambusu. Jednoduše luxus i ve spánku !

A na závěr tak říkajíc těžká romantika - kolekce s označením Dodhia s květinovými designy v nádherných barvách, opět ze 100 % bavlny.

Autor článku: www.Zaclona.cz

 

Doporučujeme

Články odjinud