Luxus zadarmo

Luxus zadarmo

Toužíte po krásném dárku? A není zrovna nikdo, kdo by vás obdaroval? Nesmutněte a zajděte si tento měsíc do parfumérie, kde na náš čekají luxusní dárečky, které vás zaručeně potěší. A navíc, dostanete je zadarmo. Úžasné, ne?

Tím však celá akce nekončí. Zajdete-li na nákupy do butiku Estée Lauder v Železné ulici, Metropoly Zličín či Palladiu a utratíte zde více než 2480 korun, vaše odměna bude stát opravdu na to. Získáte luxusní hnědou tašku se spoustou výrobků. Taštička obsahuje duo očních stínů s aplikátorem, lesk na rty High Gloss, sadu odličovacích ubrousků, odličovací mléko a vodu na suchou a citlivou pokožku a sadu krémů Resilience Lift Extreme na tvář a oči.

Určitě neváhejte, akce platí od 17. března 2008.

Pružné elastomery obsažené v make-upu Photogenic Lumessence viditelně zkrášlují povrch pleti tím, že odstraňují její nedokonalosti. Síť Photonique Network pracuje se světlem – odráží světlo tak, aby vytvářelo čirou, oslnivou krásu vycházející zevnitř, a rozptyluje ho a nechává tak pleť zářit dokonalostí. Hedvábně hebká textura okamžitě zakrývá póry. Lancôme vytvořil originální komplex Aqua-Catch. Ten uchovává vnitřní vlhkost svrchní vrstvy pleti po celých čtrnáct hodin. Pleť je tak neustále hydratovaná a září krásou.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud