LUXUSNÍ DOMÁCÍ LÁZNĚ S MOŘSKÝMI MINERÁLY

Po staletí jsou minerály ze švédského moře známy svými terapeutickými účinky. Jejich magickou sílu nyní vědci společnosti Oriflame uzamkli do nové tělové kosmetiky Swedish Spa. Minerály z moře byly vybírány tak, aby pokožku celého těla revitalizovaly a oživily.

Již nemusíte navštěvovat veřejné lázně, vytvořte si doma své vlastní luxusní lázně a nedělte se s ostatními. Nová řada tělové kosmetiky Swedish Spa od Oriflame očistí nejen pokožku, svou příjemnou vůní přispívá rovněž k odplavení každodenního napětí a ke zklidnění mysli.

Mořské minerály jsou obecně řečeno mořské nerosty, od jednoduchých jako je například mořská sůl až po složitější sloučeniny. Přípravky Swedish Spa obsahují mořskou sůl, která je bohatá na stopové prvky: sodík, draslík, hořčík a vápník a mořské minerály bohaté na stopové prvky: měď, zinek, hořčík a mangan.

V řadě Swedish Spa naleznete Čisticí sprchový gel s výtažkem z fytoplanktonu a mořských minerálů, který pomáhá zpevňovat a revitalizovat pokožku a zbavovat ji škodlivých látek. Použití je velmi jednoduché, po vmasírování do vlhké pokožky a opláchnutí zůstane tělo svěží, jemné a zpevněné. Dalším pomocníkem je Hydratační sůl s mořskými minerály, která má výjimečně blahodárné vyživující a hydratační účinky. Díky malé hrsti mořské minerální soli rozpuštěné v koupeli, si dopřejete tu pravou relaxační lázeň, kterou ocení vaše tělo i smysly zejména po náročném dni. Vyzkoušet můžete také hloubkově čisticí exfoliační mýdlo vhodné k použití na celé tělo. Obsahuje výtažky z mořských řas bohaté na minerály, které zlepšují tonus pokožky. Díky svým abrazivním účinkům odstraňuje odumřelé buňky z povrchu pokožky a zanechává ji jemnou a hebkou.

Po koupeli si dopřejte luxusní tělový balzám s obsahem mořských minerálů pro dokonalou hydrataci a vyživení pokožky. Na povrchu pokožky vytváří tenký film, který zabraňuje dehydrataci. Zanechává pokožku jemnou, svěží, vláčnou a neodolatelně hebkou na dotek.

Pokud vás trápí problémové partie, určitě vyzkoušejte zeštíhlující gel s obsahem mořských minerálů obohacený o výtažky z červených mořských řas. Díky tomuto speciálnímu složení působí velmi účinně proti celulitidě. Jeho používání zvyšuje krevní oběh, čímž napomáhá snižovat nadměrné zadržování vody v tkáních pokožky. Zapomenout bychom neměli ani na ruce, kterým prospěje vysoce výživný krém na ruce a nehtová lůžka. Působí v noci, kdy vaše pokožka přijímá nejvíce hydratace. Díky výtažkům z mořských minerálů významně zvláčňuje, revitalizuje a osvěžuje namáhanou pokožku rukou.

Na www.oriflame.cz se dozvíte více o řadě Swedish Spa. Můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud