Luxusní kočky

Luxusní kočky

Roztomilé, elegantní, zářivé, hravé, sofistikované … takové jsou kočky, milý společníci v domácnostech, nemilosrdní predátoři v přírodě. Jejich nespoutaná povaha inspirovala přední designéry, kteří vytvořili originální kolekci křišťálových koček.

Se záměrem vytvořit sbírku hravých nových postaviček zahájila firma Swarovski v roce 2006 ságu Lovlots a uvedla na trh celou řadu roztomilých zvířátek. Nic podobného se nikdy předtím neobjevilo. Do Lovlots City se nastěhovala kolonie autentických potvůrek a všichni – to znamená myš, los, želva, šnek, kočka, pes, kráva, dinosaurus a ovce – žili spokojeně pospolu a vedle sebe ve čtvrti West End. Každý z nich byl charakteristický výraznými postoji a pózami, které jim získaly stálý úspěch u zákazníků. Ve skutečnosti se tyto kousky staly natolik populárními, že v roce 2007 přichází do Lovlots City druhá generace zvířátek. V loňském roce jsme mohli být svědky příchodu psí party, která vnesla svěží energii a jedinečný styl.

Postavičky Lovlots se staly nedílnou součástí pestré nabídky Swarovski a letos se představuje již čtvrtá generace – sedm barevných kočiček, které žijí v elegantním a poněkud výstředním Kočičím domě. Ačkoliv je společným znakem celé party kultivovanost, půvab a dobrá nálada, honosí se každý člen svou nezávislou, jedinečnou a naprosto okouzlující povahou. Ve skutečnosti mají stejně tolik tváří jako je fazet křišťálu, z něhož jsou vyrobeny.

Várka uvedená na trh v tomto roce i nadále zachovává magickou recepturu Lovlots a zároveň přidává dotyk hravé představivosti k základním prvkům společnosti Swarovski, kterou jsou dokonalost, poetika zpracování a moderní luxus.

Doporučujeme

Články odjinud