Luxusní pusa

Luxusní pusa

Vybrat si tu správnou rtěnku je jako výběr ten dokonalých šatů. Oboje musí perfektně sedět, abyste se cítila skvěle a skrz tento pocit vypadala ještě krásnější. Barva na rty není jen o odstínu, rozhoduje také textura, ideální nanášení a samozřejmě pocit.

Hravá barvička

Pokud vás tak trochu nudí klasika a ráda zkoušíte stále něco nového, pak si rozhodně nenechejte ujít zbrusu novou kompaktní rtěnku Lip Wax, kterou uvádí na trh Giorgio Armani. Malá nenápadná krabička v sobě ukrývá báječně lehkou barvu na rty, kterou můžete nanášet frivolně prstíky nebo precizně štětečkem.

Lip Wax se chová podobně jako tvářenka a umožňuje svobodnější a nápaditější barevné líčení rtů. Jednoduché nanášení barvy dotykem prstů dodává hebce saténový vzhled. Armani nabízí tuto novinku v 6 odstínech od přirozené béžové po bohatou vínovou. Lze je nanášet samostatně nebo v nespočtu kombinací tak, aby rty vypadaly přesně podle vašich představ. Výrazné typy potěší jasná červená Cardinal Red, jemné světlovlásky sáhnou nejraději po diskrétní Antique Rose.

Absolutní elegance

Dokonalé složení pro skutečně výjimečnou rtěnku, jemná vůně, podmanivý design: Lancôme dnes představuje novou interpretaci symbolu věčného ženství a odhaluje L’Absolu Rouge. Je poctou kultovní Rouge Absolue a zosobněním absolutního luxusu. Dokonalý tvar, absolutní hydratace, vzácné pigmenty pro bohaté a bezchybné barvy, čistý a luxusní design, taková je nejnovější rtěnka pro skutečně náročnou dámu, která si potrpí na dokonalou eleganci.

Aktuálním trendem podzimu jsou intenzivní odstíny červené na hebkých rtech. L'Absolu Rouge představuje nový pohled na své klasické červené odstíny jako jsou Rouge Rayonnant nebo Rubis Flamboyant. 24 módních odstínů rtěnky vyjadřuje škálu emocí ženskosti, jedny jsou zcela nové, jiné poctou legendární historii značky.

Intenzivní elixír barev

Již samotné jméno Heleny Rubinstein evokuje krásu, nadčasovost a také nevídané inovace ve jménu ženské krásy. Ve stejném duchu se nese filozofie nové rtěnky Wanted Elixir představující alchymistickou směs barvy a svůdnosti. Nabízí nevídané barvy v ojedinělých a sytých odstínech, jejichž inspirací se stal gurmánský svět koření.

Díky novým pigmentům High Chroma, které poskytují výjimečně věrné a trvanlivé barvy, vládne líčidlo vysoce intenzivními odstíny. Rtěnka obsahuje elixir z mateří kašičky včel, který rty hluboce vyživuje a uhlazuje. Navíc posiluje buňky a pomáhá v boji proti stárnutí. Textura Wanted Elixir je velice jemná díky použití vosků a jemných olejů. Díky tomu se výjimečně snadno nanáší. Výsledkem je dokonale sofistikované líčení rtů, 4 hodiny trvající hydratační komfort a 6 hodin trvající krásný vzhled.

Luxusní satén pana Diora

Rouge Dior Satin Collection vzdává hold saténovým róbám Christiana Diora. Díky jeho magickým střihům, proporcím a plisování, ztratil satén vlastnost tíhy a zahalil tělo jako lehký mráček. To mi vnuklo kreativnímu řediteli Dior Makeup myšlenku palety růžových, béžových a hnědých odstínů, které sedí každému zabarvení pleti, plus ikonická červená, hvězda příběhu. Každý ze osmi odstínů, inspirovaný saténovým efektem Couture rób, evokuje specifickou látku, od hedvábného saténu až po damašek.

Rouge Dior je nejpopulárnější rtěnkou módního domu Dior. Je oblíbená díky své znamenité formuli obohacené o “Lip Perfecter“ komplex, který vytvoří plné, dokonale tvarované rty a dodá jim neuvěřitelný komfort, nejvyšší hebkost a dlouhotrvající držení.

Odstín přesně na míru

Jistě se vám již nejednou stalo, že jste si koupila rtěnku, kterou jste pak nikdy nenosila. Odstín zkrátka neseděl a vy jste se necítila ve své kůži. Pro správný výběr rtěnky je rozhodující míra kontrastu mezi barvou nalíčených rtů a pletí v jejich bezprostředním okolí. Zvolíte-li si takový odstín rtěnky, který je nejbližší barvě vaší pokožky, bude výsledkem nevýrazný, „vybledlý“ dojem, kdežto světlejší nebo naopak tmavší barvy vytvoří kontrast. S těmito poznatky vytvořil team vizážistů Max Factor linii rtěnek Colours Collections.

Kolekce je dle odstínů pleti rozdělena do tří barevných pásem, která jsou navržena tak, aby odpovídala světlému, střednímu či tmavšímu typu pleti. Díky této jednoduché pomůcce si můžete vybírat nejvhodnější odstín rtěnky, aniž byste sáhla vedle. V nabídce jsou barvy od růžových až po hnědé odstíny. Stačí jen určit odstín pleti.

Hedvábný polibek

Vychutnejte si dotek hedvábí na svých rtech, který je pokryje závojem smyslnosti a neodolatelnosti. Revoluční Rtěnka Silky Kiss Oriflame Beauty přináší zcela novou technologii, kterou vyvinuli vědci ve výzkumném centru v Dublinu a přináší tak to nejlepší z přírody a z nejmodernějších vědeckých výzkumů.

Rtěnka obsahuje unikátní komplex SilkFeel, který umožňuje neuvěřitelně snadné nanesení a přináší výjimečně lehkou a hedvábnou konzistenci. Lipidové složky uzamykají ve rtech přirozenou hydrataci, a zároveň jim dodávají hedvábnou barvu a hladký efekt. 100 % přírodní fytosterol z výtažků řepkového semene a sojových semen rty vyživuje a chrání je. 12 neodolatelných odstínů s aktivními minerály, které dodají barvě neodolatelný jas.

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud