LYDIE (33): Kamarádka mi lhala, chtěla mi zničit svatbu

5 komentářů

Rambíša
25. dubna • 8:40

To nebyla žádná opravdová kamarádka,v práci se asi nedá mluvit o nějakém větším přátelství,spíš se jedná o pracovní kamarádství,spolupráci spíš. No a vykládat s vlastně neznámou osobou důvěrnosti vede leda k takovým koncům!

Elynor
24. dubna • 6:42

Ke všemu je nyní již vdaná Lydie asi pěkná stíhačka. Udělat šťáru v posilovně a lustrovat, jestli se tam neděly erotické nepravosti :-D co si myslí, že by se dozvěděla, kdyby se tam děly? Přece loajální zaměstnanec, i kdyby u toho šéfovi svítil, tak to jeho ženě neřekne. ]:-D No a pokud tam pán nemá loajální zaměstnance, tím spíš si jistě dával pozor, aby se ani náznakem nic nemohlo jevit jako nepatřičné. Ostatně s takovým "důkazem" - nejlíp ti to šlo vleže - to se normální ženská zasměje, a pomyslí si cosi o drůbeži. Rozbečet se, udělat doma výslech a pak ještě to jít v posilovně rozmáznout, to se dost divím, že to pána nevarovalo a vzal si ji.

Elynor
24. dubna • 6:30

Je třeba si uvědomit, že přátele si člověk musí umět vybrat. Není chytré vyslepičit svůj životopis na potkání kdekomu. Kdyby Lydie zůstala u běžného kolegiálního vztahu a nevykládala hned podrobnosti ze svého osobního života... Jestliže se jí kolegyně v práci věnovala a snažila se jí zaučit a pomáhat, pravděpodobně to dělala buď proto, že to měla jako pracovní úkol od zaměstnavatele, nebo bylo jednodušší tu novou naučit, jak to má dělat, než po ní opravovat chyby a předělávat věci, eventuálně co nestihne, to udělat za ni. Málokdo tyhle věci dělá z čirého altruismu a nezištného zájmu o bližního svého. Lydie opravdu nemusela vyprávět, s kým žije, a jaký je úžasný, že mají před svatbou a dokonce pána s kolegyní seznamovat. To bylo zcela zbytečné. Teď je už poučená a snad si dá příště větší pozor. Osobní věci se prostě do práce tahat nemají.

Anonymizovaný
23. dubna • 16:10

Tyhle bestie, co nemůžou zavadit o chlapa, jsou nejhorší.

Anonymizovaný
23. dubna • 13:30

Přísloví, snad anglické, říká:jak jsi žena, tak nemáš přítelkyni. Tohle tvrzení má vystihnout situaci,kdy ženy dokážou být mezi sebou rivalky, ale navenek působí jako přítelkyně. Jistě, faleš a nepravost se časem ukáže, ale důsledky zůstanou. Já sama za sebe mám zkušenost, kdy se chování přítelkyně může úplně otočit a je to hodně časté u přátelství vzniklých při práci.Tam stačí, aby kamarádka byla lépe oceněna a už to frčí...sem tam narážky, pomluva, donášení...Ale ono to platí i v jiné oblasti, moje známá měla normální funkční manželství, ale její kamarádka do ní stále "dula ", jak ten její muž ji vlastně nechápe( ten co ji tak hluboce nechápal měl manažerský plat, ona byla na mateřské a měla hospodyni a chůvu, k jednomu dítěti, mohla cestovat a sportovat kdy se ji zachtělo, měli nový dům, ona své auto).Tak od svého muže utekla k jinému, stará se teď sama o všechno, možná ji to lépe vyhovuje, to je nakonec i možné. Své rádkyni a velké apoštolce ženské nezávislosti byla nedávno za svědka na její svadbě.

Doporučujeme

Články odjinud