Má velký penis? V těchto polohách si ho užijete i vy

Má velký penis? V těchto polohách si ho užijete i vy

Říká se, že na velikosti nezáleží, ale ty zkušenější z nás vědí, že co je příliš malé nebo příliš velké, není zrovna ideální. Řeč je samozřejmě o penisu. Jestliže máte partnera, kterého příroda obdařila opravdu velkou výbavou, jistě se vám stává, že milování může být nepříjemné až bolestivé. Vyzkoušejte proto tyto polohy, abyste předešla nepříjemným pocitům, které může velký penis vyvolat!

Sexuální pozice "Písmeno V"

V této pozici by měl váš partner klečet a vy byste měla spočinout na místě, kde bude váš klín níž než jeho boky. Ideálně se pro to hodí například konferenční stolek nebo hromada polštářů. Posaďte se čelem k němu a nohy roztáhněte natažené do písmene V. Když do vás vstoupí tímto způsobem, zabrání mu to, aby jeho penis šel příliš hluboko, takže pro vás styk nebude bolestivý. Navíc mu tak dopřejete pevný stisk, takže bude spokojenost na obou stranách.

Jaké jsou nejšílenější sexuální polohy? Více se dočtete ZDE.

Nahoře a na zádech

Nechte ho, aby ležel na zádech, a vy si lehněte na něj, také na záda hlavou k jeho hlavě. Při této poloze docílíte úhlu, kdy do vás nebude moct vniknout naplno, takže se vyhnete bolestivým pocitům. Když navíc stisknete stehna, dopřejete mu výjimečnou slast. A další výhoda této polohy – může vám rukou dráždit klitoris i prsa!

Na stojáka

Tato poloha je trochu krkolomná, ale stojí za vyzkoušení. Postavte se proti sobě a vy ho jednou nohou obejměte kolem pasu. Nejlépe se tato pozice provozuje u zdi, kterou použijete jako opěrný bod. Takhle se váš partner sice dostane hodně hluboko, ale tím, že stojíte, prodloužíte vaši vaginální dutinu, tudíž pro vás tato poloha nebude nepříjemná. Navíc budete mít volné ruce k dráždění erotogenních míst!

Může být penis příliš velký pro vaši vaginu? Více čtěte ZDE.

Turecký sed

Posaďte partnera do tureckého sedu a vy se obkročmo uvelebte na něm. Tím, že budete v podstatě sedět na jeho vyvýšených stehnech výše, než je jeho klín, nedojde k proniknutí po celé délce jeho penisu. Hloubka průniku bude zcela ve vaší režii a bude záležet na tom, jak moc vášnivě a intenzivně se na něm budete pohybovat. Další výhodou je volná ruka pro dráždění klitorisu.

Když žena odmítá po porodu sex. Více čtěte ZDE

Ústní práce

Pokud jste se rozhodla partnera uspokojit orálně a chcete předejít pocitům dávení a přidušení, i tady pro vás máme radu. Nemusíte za každou cenu dostat jeho penis do pusy celý, stačí, když si pomůžete rukou, a to tak, že ho u kořene obejmete a jen kopírujete pohyby hlavy, čímž vlastně prodloužíte svoje ústa. Pokud je váš partner opravdu vybavený, můžete použít obě ruce.

Máte smutnou vagínu? Vraťte jí potěšení! Více se dočtete ZDE.

Pornoherečka radí, jak na hluboký orál. Podívejte se na video:

Krabí poloha

Vzpomenete si ještě na základní školu, když jste v tělocviku trénovala krabí chůzi? Tato pozice z ní vychází, vyžaduje proto mít trochu fyzičku. To znamená, že si lehnete na zem na záda, ruce opřete vedle boku a vzepřete se. Podpíráte se rukama a nohy máte ohnuté v kolenou. Dostaňte se oba do této pozice s tím, že jste k sobě čelem a svoje nohy přehodíte přes jeho. Možná vám zpočátku přijde komické vidět při této poloze jeden na druhého, ale věřte, že brzy podlehnete silnému vzrušení.

Vědecky ověřeno: Které sexuální praktiky způsobují stres a úzkost místo rozkoše?

Doporučujeme

Články odjinud