Macy Gray v září v Praze

Macy Gray v září v Praze

Fantastická americká soulová a R&B zpěvačka Macy Gray přijíždí na svůj premiérový exkluzivní koncert do pražského baru SaSaZu! Macy Gray vydává v letošním roce své páté album “The Gray Life”, které nazývá největším comebackem, jaký jste kdy viděli! Před českým publikem vystoupí Macy Gray 5. září 2009.

Macy Gray, vlastním jménem Natalia Renee McIntyre, se narodila v roce 1967 v americkém Ohiu a kromě své sólové pěvecké kariéry se věnuje jak skladatelství, tak produkování hudby nebo herectví. Vidět jsme ji mohli ve filmových hitech jako je Training Day, Spider Man nebo Scary-Movie 3.

Macy Gray vydává své páté album a během své kariéry nasbírala nespočet různých hudebních ocenění, kterým dominuje 5 nominací na ceny Grammy, z nichž proměnila ve vítezství jednu a to za svůj celosvětově nejproslulejší hit “I Try”. Tento song se objevil na jejím debutovém albu “On How Life Is”. Hit byl nominován na písničku roku a Macy Gray se s ním vyšplhala na první místa v hitparádách v Austrálii, na Novém Zélandu nebo v Irsku.

Macy Gray – I Try

Macy Gray – Sweet Baby

Dle slov Macy Gray nepřichází comeback z důvodu finančních nebo z touhy po slávě, ale čistě pro potěšení všech fanoušků.

Nenechte si ujít výjimečný zážitek poslechnout si poprvé tuto famózní zpěvačku živě a to již 5. září v klubu SaSaZu!

Limitovaná nabídka exkluzivních vstupenek je následující:

Základní vstupné 1950,- V ceně této vstupenky je zdarma následující konzumace: Pivo, Víno, Nealko Bohemia Sekt Obvyklé značky vodky, rumu, ginu, whisky a podobných drinků Limitovaný výběr koktejlů Základní raut složený ze specialit exkluzivní kuchyně SaSaZu

VIP gallery vstupenek 4500,-/ ks V ceně těchto limitovaných vstupenek je kromě exkluzivního VIP prostoru s perfektním výhledem zdarma neomezená konzumace: Pivo, Víno, Nealko Exkluzivní SaSaZu Champagne Obvyklé značky Vodky, Rumu, Ginu, Whisky a dalších podobných drinků Výběr koktejlů Bohatý raut složený ze specialit exkluzivní kuchyně SaSaZu

Lístky na koncert k zakoupení v síti Ticketpro www.ticketpro.cz

Datum: 5. 9 2009 Místo: SaSaZu, Prague Čas: 20.00

Koncert přináší agentura WTF Entartainment. Více informací naleznete na www.wtfcz.cz

zdroj: WTF Entertainment

Doporučujeme

Články odjinud