Maděrič: Tygr mi nesmí přes práh!

Maděrič: Tygr mi nesmí přes práh!

Herec Mojmír Maděrič (54), skladník ze seriálu Ulice, byl ozdobou zahajovacího party sportovního klubu Arabela na Nechranické přehradě. Nejenže byl oceněn jako opora fotbalového týmu hvězd za loňský rok, ale představil se i jako bavič a také, pravda, trochu nechtěně coby krotitel.

Jaroslav Káňa z Veletic na Žatecku, jeden z účastníků setkání, který cvičí šelmy pro film a reklamu, si jako chovatel divé zvěře s sebou přivezl netradiční doprovod, ročního tygra ussurijského.

Čiko, jak se přítulná "kočička" jmenuje, si hned našla svého oblíbence, jímž se stal právě Maděrič. Ten ovšem o nějakém přátelství nechtěl ani slyšet.

"Mám doma čtyři psy a myslím si, že tahle potvůrka by si je dala s chutí jako předkrm. Je to sice ještě miminko, ale když má hlad, určitě si moc nevybírá, co sežere," svěřil se herec.

Přesto se coby milovník němé tváře se snažil stoosmdesátikilového tygříka nenaštvat. Dokonce k němu prohodil i několik přátelských slov. Když ale nenašel pochopení a zvíře trošku vycenilo zuby, pakoval se do uctivé vzdálenosti.

"Zůstanu u chovu něčeho menšího a kamarádštějšího. Tygr mi ode dneška nesmí překročit práh," nechal se slyšet Maděrič. A místo snahy o sblížení se odebral mezi kolegy, kde se pak po celý večer cítil přece jen bezpečněji, než v blízkosti nevyzpytatelného zvířete.

ČTĚTE TAKÉ:
Jarní vůně

Doporučujeme

Články odjinud