Madonna bude smět adoptovat holčičku z Malawi

Madonna bude smět adoptovat holčičku z Malawi

Zpěvačce Madonně (50) se podařilo přesvědčit tři soudce z odvolacího soudu v Malawi, aby schválili její žádost o adopci malé Mercy Jamesové.

Dva soudci už podali svá kladná doporučení a o třetím kolegovi prohlásili, že s nimi "zcela souhlasí". Madonna, jejíž předešlá žádost o adopci byla v březnu zamítnuta, se skvělé zprávy dozvěděla od svého právníka Alana Chinuly. Podle listu The Sun má být rozhodnutí soudu oficiálně zveřejněno příští neděli u malawského Vrchního odvolacího soudu.

"Teď se připravují všechny náležitosti. Všechny posudky adopci doporučily a Mercy v podstatě může začít balit. Pojede do Ameriky," říká zdroj od soudu. "Madonna si slíbila, že se Mercy nevzdá. A věřte mi, že když se do něčeho pustí, je schopná hory přenášet," říká blízký přítel zpěvačky.

Madonnina žádost o adopci byla původně zamítnuta, protože popová superstar nežila v Malawi požadovaných 18 měsíců. Jeden ze tří odvolacích soudců ale prohlásil, že březnové rozhodnutí je zastaralé a adopce by se měla schválit. Madonna se tak možná již brzy dočká sestřičky pro tříletého Davida Bindu, malawského sirotka, kterého adoptovala před rokem.

Doporučujeme

Články odjinud