Madonna miluje všechno anglické, jen fotbal jí vadí

Madonna miluje všechno anglické, jen fotbal jí vadí

Kdybyste někdy náhodou chtěli potěšit Madonnu (44) nějakým dárkem, radost jí rozhodně udělá červený Mini Cooper nebo pravé anglické pivo. V žádném případě před ní ale nikdy nevytahujte z kapsy lístky na fotbal! Všechno, co je spojené s tímto sportem totiž zpěvačka zavrhuje. Za naprosto nejhorší na světě pak považuje, když její manžel Guy Ritchie (34) sleduje fotbal v televizi.

„Když Guye vidím ležet na pohovce, jak sleduje fotbal, stávají mi vlasy na hlavě. Nechápu, jak se někomu může líbit, když několik zpocených chlápků běhá po trávníku za balónem. Připadne mi to praštěné,“ nechala se slyšet Madonna. Jak zpěvačka s úsměvem dodala, lituje všech žen, které jsou „fotbalovými vdovami“. „Tak označuji ženy, které mají smůlu a najdou si chlapa, který mrtvolně sleduje v televizi skoro každý den fotbal a zvedne se jen pro pivo nebo když padne gól,“ míní Madonna.

Fotbal je ale skutečně jedinou anglickou vášní, která zpěvačce v této zemi „nezachutnala“. „Nechci mluvit v superlativech, ale jinak je v Anglii všechno naprosto dokonalé. Angličané vaří nejlepší pivo na světě a vyrábějí úžasné vozítko Mini Cooper. Taky jsem si zamilovala zdejší staroanglická venkovská sídla. Musel v nich být před stovkami let úžasný život,“ prozradila Madonna, která se do Velké Británie přestěhovala před několika lety ze Spojených států a které říkají paní hned dva anglické zámky a také rozsáhlý pozemek severně od Londýna. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud